Psychische maagverkleining (maagband)

Samen met jou gaan we kijken naar de onderliggende patronen van jouw eetgedrag, maar ook naar de eventuele emotionele blokkades. Waarom doe je wat je doet en eet je wat je eet? Maar ook hoe kijk je naar jezelf en wat zeg je tegen jezelf? Welke vertaalslag kan ik met jou maken om je gedrag ten aanzien van voeding te verbeteren of zelfs blijvend te veranderen? Daarnaast bestaat er de mogelijkheid te werken aan je zelfbeeld.
Door mijn rol als coach met een verdieping in NLP ga ik samen met jou kijken naar wat werkt voor jou. Als extra mogelijkheid kunnen we er met elkaar voor kiezen om een psychische maagband te plaatsen. De psychische maagband heeft alle voordelen van een operatieve maagband of gastric bypass, maar met een hoger slagingspercentage én zonder complicaties! Dit komt omdat er bij een operatie vaak niet het onderliggende probleem wordt aangepakt.
Uit recent onderzoek blijkt dat ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een operatieve maagband, terwijl de psychische maagband bij 82,3% van de mensen effectief is én dat zonder risico!

Naast afvallen kun je bij mij ook terecht voor:

Onzekerheid

Heb je moeite met het behalen van de doelen die je jezelf stelt en neem je jezelf dit kwalijk? Denk je dat je nooit slank genoeg, populair genoeg, aantrekkelijk genoeg, succesvol genoeg of zelfs al deze dingen tegelijk? Je bent niet de enige, veel mensen gaan gebukt onder grote onzekerheid die levens beheersende vormen kunnen aannemen.
Wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt zie je de waarde in jezelf, behandel je jezelf met respect en voel je je in essentie goed over jezelf. Liefde voor jezelf en/of een positief zelfbeeld dat niet afhankelijk is van externe erkenning, is de basis voor een goede emotionele gezondheid.
Wanneer we onzeker zijn, zijn de gedachten en gevoelens die we over onszelf hebben veelal negatief. We richten ons op onze tekortkomingen en zijn bijzonder kritisch over alles wat we doen en de fouten die we maken. Dat is ontzettend jammer! Kamp jij met onzekerheid? Blijf hier niet langer mee lopen, ik help je er graag vanaf!

Angsten en fobieën

Angst is een van de 8 basis emoties die we als mens kennen. Angst wordt veroorzaakt als je iets bedreigends ziet of ervaart. Angst is functioneel, het helpt om te reageren als er gevaar dreigt. Daarom gaat je hartslag omhoog, spannen je spieren zich aan, stroomt je bloed sneller en pompt je lichaam adrenaline rond. Allemaal erg nuttig. Je lichaam is in optimale staat om te vluchten, te vechten of te bevriezen.
Helaas versterken die lichamelijke reacties vaak de angst in je gedachten, waardoor je last kunt krijgen van paniekaanvallen. Een angst of fobie is problematisch wanneer dit je leven belemmert. Wanneer je het bijvoorbeeld eng vindt om te rijden, te vliegen, te praten voor een gezelschap, naar buiten te gaan en/of te telefoneren, kan dit veel invloed hebben op je leven en niet op de goede manier. Je hart zegt dat je je passie moet volgen, maar je hoofd (waar die angst zit) zegt dat er allerlei gevaren dreigen wanneer je dat gaat doen.
Door angst kun je in een sociaal isolement raken, terwijl je angst niet eens iets met mensen te maken hoeft te hebben. Hoe jammer is dat! De angst belemmert dan je levensgeluk en wordt het tijd om je angst te overwinnen. Ik help je daar graag bij.

Trauma

Heb jij een traumatisch ervaring meegemaakt en moeite om je leven weer op te pakken? Iedereen reageert anders op een trauma. De één schudt het van zich af en de ander kan er nog jaren mee lopen. Een trauma kan vervelende symptomen tot gevolg hebben, zoals het herbeleven in de vorm van flashbacks of nachtmerries. Dit kan leiden tot slaapproblemen, eenzaamheid, depressie, concentratiestoornissen en er zouden negatieve gevoelens en gedragingen kunnen ontstaan. Denk hierbij aan het constant alert en waakzaam zijn, onrustig, snel uit het lood geslagen worden door bepaalde geluiden of bewegingen, woedeaanvallen, snel geïrriteerd zijn, hoofdpijn, duizeligheid, maagpijn, trillen, angsten en fobieën. Ook kan een trauma zich “nestelen” waardoor chronische pijn ontstaat, die medisch gezien niet traceerbaar is. Hier wil je vanaf!
Aan de gebeurtenis kan helaas niets veranderd worden, maar we kunnen wel de negatieve herbelevingen aanpakken, zodat het nare gevoel verdwijnt en je weer een ‘normaal‘ leven kunt leiden, zonder pijnlijke associaties.
Het doel is om je weer angstvrij door het leven te laten gaan, zodat je weer volop kunt genieten!

.

 WIL JE WETEN OF IK JOU KAN HELPEN?

Plan dan een intake bij mij in. Tijdens deze intake nemen wij jouw hulpvraag, motivatie en medische gegevens door en bespreken wij het plan van aanpak. Zo kun je meteen zien of het traject bij je past. 

Intake aanvragen

In de opmerkingen van het contact formulier kun je aangeven dat je graag een intake wilt aanvragen voor coaching. Voor de intake vragen we een vergoeding van €35,-.

Liever eerst in contact komen?

Ik beantwoord met plezier al je vragen! Stuur me een e-mail of neem telefonisch contact met me op

Telefoon: 06-15521842
E-mail: info@krachtwereld.nl

Iris Maagband hypnose maagverkleining dordrecht

Iris

BENIEUWD WAT WIJ VERDER VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Klik hier voor ons prijsoverzicht