Dewika

“Doordat Dewika goed naar mij luistert, stelt ze de juiste vragen. Ze is altijd bereid om een extra praatje te maken, maar verliest het daadwerkelijke doel (daar waar ik voor kom en wat voor mij belangrijk is: afvallen) niet uit het oog. Hierdoor voel ik mij gezien en gehoord.”

 Mijn naam is Dewika, diëtiste bij krachtwereld.nlIk ben geboren in 1995 en sinds 2019 gediplomeerd diëtist.

Voeding is een avontuur voor ons allemaal. In mijn leven was voeding ook vroeg op de voorgrond. Zo hielp ik mijn moeder met het maken van snacks en leerde mijn oma mij de fijne kneepjes van de Surinaamse keuken. Toen ik ouder werd, leerde ik over de negatieve aspecten die voeding met zich mee kunnen brengen. Ik verdiepte mij er meer in en daarom was het meer dan logisch dat ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool ben begonnen.

Tijdens mijn studententijd heb ik mogen genieten van internationale stages in academische ziekenhuizen. Hierdoor heb ik ook een onuitwisbare liefde voor het medisch (voedings-)vak ontwikkeld. Chronische ziekten zoals Diabetes Mellitus, intoleranties of PDS zijn geen onbekend terrein. Maar ook andere klachten zoals langdurige obstipatie, hoog cholesterol, darmproblematiek, over- en ondergewicht, help ik je graag bij! Wil je weten welke opties wij hebben? Klik hier!

Natuurlijk kun je ook langskomen als je ‘’gewoon’’ gezond(er) wilt leren eten. Als diëtist ben ik geen voorstander van het volgen van strakke en beperkende diëten. Mijn doel is jou begeleiden bij het maken van de juiste keuzes in je voeding… Ik vind het fijn om je persoonlijk te leren kennen, zodat ik een voedingsplan kan bedenken die écht op jouw levensstijl past.

P.s. geen zorgen, als voedingscoach én levensgenieter vindt ik dat je best lekker mee mag snacken op een verjaardag of feestje. Maar probeer dan wel een gezonde balans te behouden! Ben je benieuwd hoe die balans moet houden? Klik hier!

Doordat krachtwereld.nl een erkend leerbedrijf is, houd ik mijzelf ook bezig met de begeleiding van stagiaires. Super leuk! Want op deze manier werken wij, binnen onze onderneming, ook mee aan de toekomst.

Hopelijk ontmoet ik je snel!

Met gezonde groet,

Dewika, Coördinator Voeding & Sportdiëtist

+31 6 14 48 51 13

Dewika

“Dewika is voor mijn een hele goede hulp geweest tijdens mijn scriptiebegeleiding. Voor elke vraag kon ik bij haar terecht, zelfs wanneer zij niet aan het werk was nam zij de tijd om mij te helpen. Voor elk vraagstuk die ik had wist zij met een passende oplossing te komen. Door de manier hoe zij mij ondersteunt in mijn afstudeerproces merk ik dat zij achter mij staat. Het is erg fijn om te ervaren in een periode van veel stress en daar ben ik dankbaar voor.

– Eva (scriptie student Haagse Hogeschool) “