Dewika

“Doordat Dewika goed naar mij luistert, stelt ze de juiste vragen. Ze is altijd bereid om een extra praatje te maken, maar verliest het daadwerkelijke doel (daar waar ik voor kom en wat voor mij belangrijk is: afvallen) niet uit het oog. Hierdoor voel ik mij gezien en gehoord.”

Mijn naam is Dewika, diëtiste bij Krachtwereld.nl.

Zolang als ik mij kan herinneren, speelt voeding een belangrijke rol in mijn leven. Als klein meisje vond ik het al erg leuk om met mijn oma te kokkerellen.

Tijdens mijn studie raakte ik, met name door internationale ervaringen, maar ook door alle kersverse kennis, gefascineerd over de veelzijdigheid van Voeding. Later in het leven leerde ik ook hoe belangrijk voeding is, bij verminderde weerstand of ziekte. Hierdoor heb ik ook een onuitwisbare liefde voor het medisch (voedings-)vak ontwikkeld. Hierdoor zijn chronische ziekten zoals diabetes of andere intoleranties voor mij geen onbekend terrein. Ook anorexia, obesitas, of bijvoorbeeld obstipatie problematiek en darm problematiek zijn voor mij niet onbekend.

Met veel enthousiasme deel ik al mijn kennis op het gebied van (gezonde) voeding met jou! Ik kan je o.a. helpen met: afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, vetmassa verliezen, verminderen van klachten of een combinatie hiervan. Maar het allerliefst help ik jou met het aanleren van een gezonde leefstijl, waarin voeding een belangrijke pijler wordt/is en natuurlijk blijft. Wil je meer weten over de voedingsadvies? Klik hier!

Doordat Krachtwereld.nl een erkend leerbedrijf is, houd ik mijzelf ook bezig met de begeleiding van stagiaires. Super leuk! Want op deze manier werken wij, binnen onze onderneming, ook mee aan de toekomst.

Hopelijk ontmoet ik je snel!

Met gezonde groet en natuurlijk tot snel!

Dewika, Coördinator Voeding & Sportdiëtist

+31 6 14 48 51 13

“Dewika is voor mijn een hele goede hulp geweest tijdens mijn scriptiebegeleiding. Voor elke vraag kon ik bij haar terecht, zelfs wanneer zij niet aan het werk was nam zij de tijd om mij te helpen. Voor elk vraagstuk die ik had wist zij met een passende oplossing te komen. Door de manier hoe zij mij ondersteunt in mijn afstudeerproces merk ik dat zij achter mij staat. Het is erg fijn om te ervaren in een periode van veel stress en daar ben ik dankbaar voor.

– Eva (scriptie student Haagse Hogeschool) “