Gianni

“In 10 weken van compleet a-sportief naar balen als ik een week moet overslaan. Dat is een knappe prestatie Gianni – Irene (46)”

Het menselijk lichaam heeft altijd mijn interesse gehad. Met de opleiding Fysiotherapie heb ik van mijn interesse ook mijn beroep kunnen maken.

Naast het menselijk lichaam, ben ik ook een fanatiek sporter. Vanaf mijn vijfde jaar ben ik als voetballer actief geweest bij SV Oranje Wit en ben ik vanaf mijn negentiende jaar aan de slag gegaan als fitnessinstructeur als aanvulling op mijn opleiding.

Als fysiotherapeut kan ik jou helpen om te werken aan de gezondheid van jouw lichaam. Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten? Heb je (lichamelijke) klachten die je in het dagelijks leven in de weg staan? Of heb je een aandoening die je al jarenlang met je meedraagt en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?

Samen gaan we aan de slag om jouw lichaam weer zo optimaal mogelijk te laten functioneren!

‘Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.’

Met gezonde groet,

Gianni, Fystiotherapeut en manager algemene zaken

+316 28 70 38 37