Hypervolt Hyperice

krachtwereld.nl

De Hypervolt Hyperice massage-gun geeft gerichte drukpulsen in het spierweefsel van het lichaam, wat helpt bij het verlichten van spierpijn, stijfheid, gevoeligheid en het verhogen van de bloedcirculatie op specifieke plekken.

Home > Fysiotherapie > Hypervolt Hyperice

Onze werkwijze

Wij werken binnen de fysiotherapie aan de hand van verschillende technieken en behandelmethodes. Dit kunnen technieken zijn die plaatsvinden op de behandelbank en technieken die zich richten op training, oefeningen en coaching. Per klacht verschilt ook de manier van behandelen, maar er wordt altijd gewerkt vanuit bepaalde principes.

Naast deze opleidingen en cursussen zijn aan de hand van praktijkervaring meerdere inzichten en behandelmethoden ontwikkelt die worden toegepast.

Behandeling

#Drukpulsen

Hypervolt biedt intensieve verlichting door zowel oppervlakkige als diepe spiervezels te bereiken.

Met de verschillende opzetstukken is de Hypervolt ook inzetbaar op vrijwel alle lichaamsdelen. Zo kan er specifiek worden gekeken naar een triggerpoint, maar kan er ook worden gekeken naar een groter algemeen gebied.

Met snelheden tot wel 3200 slagen per minuut wordt de Hypervolt binnen krachtwereld.nl gebruikt als onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling.

Onze Fysiotherapeuten

#krachtwereld.nl

Samen pijnvrij

Wij houden dezelfde tarieven aan die via je zorgverzekeraar worden gehanteerd.

Zonder zorgverzekeraar
€35,00 Reguliere zitting
€42,50 Reguliere zitting aan huis

€45,00 Screening, intake en onderzoek
€ 55,00 Intake en onderzoek na verwijzing aan huis

Overzicht aangesloten zorgverzekeraars

Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? klik hier.

zorgverzekeraars 2022

Wil je weten of het bij je past?

Zonder vertrouwen in mij als fysiotherapeut kan je traject zonde zijn! Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met mij als fysiotherapeut. In dit uur nemen we samen je motivatie en medische gegevens door. Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen.

Voor deze intake vragen we een vergoeding van €35,-

Intake aanvragen