Massage

krachtwereld.nl

Vergeet even de wereld om je heen in de sfeervolle massageruimte!

Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je zelf makkelijker kunt ontspannen (in stress situaties)

De therapeutische massage verlicht in zeer veel gevallen je klachten.

Home > Massage

Onze werkwijze

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke massage van onze massagetherapeut. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden.

Voor een massage in Dordrecht ben je bij ons in goede handen. Je kunt bij ons terecht voor ontspanningsmassages, therapeutische massages, zwangerschapsmassages, sportmassages en Access Bars. Genietend van een ontspannen geursensatie, wordt je met aandacht gemasseerd.

“You’re only one massage away for a good mood”

#massage

Ontspanningsmassage

#totale ontspanning

Deze massage is zoveel meer dan alleen maar ontspanning. Elke massage vorm wordt aangepast op jouw wensen. Elke ontspanningsmassage is gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment hebt.

Therapeutische massage

#massage voor klachten

Of je nu last hebt van veel spanning in je nek en schouders, hoofdpijnklachten, lage rugklachten, verkrampte of verzuurde benen, tinteling in je armen. De therapeutische massages verlichten in zeer veel gevallen je klachten.

Access Bars®

#balans tussen inspanning en ontspanning

Access Bars is een zeer ontspannend proces voor body en mind. Het is een unieke sessie waarbij het energetisch lichaamsproces wordt aangesproken.

Na een sessie Access Bars® ervaar je meer rust, ruimte en ontspanning.

Zwangerschapsmassage

#Gun jezelf en je baby dat moment van rust

Tijdens onze zwangerschapsmassage verlichten wij deze ongemakken graag.

Onze speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage is een massagevorm waarbij wij jou als moeder en je baby optimaal willen laten ontspannen.

Sportmassage

#verminder sportblessures

Elke training is een vorm van belasting op je lichaam en spieren, daarom is het ook belangrijk om je spieren regelmatig goed te verzorgen.

Onze Massagetherapeut

#krachtwereld.nl

Massage hot stones
Massage therapeutisch
Massage no stress
Massage

Ben je toe aan een massage?

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke massage van onze massagetherapeut. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden. Voor een massage in Dordrecht ben je bij ons in goede handen.

Je kunt bij ons terecht voor ontspanningsmassages, therapeutische massages, zwangerschapsmassages, sportmassages en Access Bars.

Genietend van een ontspannen geursensatie, wordt je met aandacht gemasseerd.

Massage boeken