Access Bars®

Een unieke sessie waarbij het energetisch lichaamsproces wordt aangesproken.

De balans tussen inspanning en ontspanning.

Home > Massage > Access Bars

Access Bars behandeling

#dynamisch ontspannen

Access Bars is een zeer ontspannend proces voor body en mind. Het is een unieke sessie waarbij het energetisch lichaamsproces wordt aangesproken. Dit heeft alles te maken met het aanraken en professioneel masseren van specifieke ’triggers’ en drukpunten bij bijv. je oren, hoofd en overige lichaamspunten. Na een sessie Access Bars® ervaar je meer rust, ruimte en ontspanning. Niet alleen in je hoofd, maar in je hele lichaam. Onze massagetherapeut laat je diepe ontspanning voelen en brengt dynamische veranderingen teweeg. Zo kan het zijn dat je door de tijd heen bijv. veel patronen en gedachten op hebt geslagen, en dat je daarbij ook last krijgt van vastzittende emoties en opgekropte gevoelens. Tijdens een Access Bars® behandeling worden er verschillende energetische punten in je hoofd geactiveerd waardoor je letterlijk gewicht van jezelf af voelt vallen. Hierdoor kan er ruimte ontstaan in je lichaam en geest. Het klinkt misschien raar, maar theoretisch gezien kun je een Access Bars® vergelijken met het opschonen van je harde schijf. Je kan tijdens deze behandeling letterlijk “de frisse wind door je lichaam en geest laten waaien”. Aan de hand van een Access Bars® behandeling kun je je hoofd meer ruimte geven en kan er meer ruimte ontstaan voor rust en helderheid. Access Bars® is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning, plezier, flow, energie etc. Kortom voor iedereen die vanuit totaal gemak wil leven. Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen, iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling.

Waar draagt een Access Bars® behandeling aan bij?

 • Verbetert de nachtrust en doorbloeding
 • Het kan je meer ruimte geven
 • Het werkt stressverlagend en kalmerend
 • Stress
 • Angst
 • Depressie
 • Burn-out
 • Onzekerheid
 • Slapeloosheid
 • Concentratiegebrek
 • Examenstress
 • ADD/ADHD klachten
 • Zwangerschapsklachten
 • Enzovoorts

Zelfs mensen met een hersenbloeding, epilepsie, Parkinson of een pacemaker kunnen veilig de Bars ® ervaren.Veel mensen hebben Access Bars ® gedaan in combinatie met andere Access Consciousness lichaamsprocessen, om zo:

 • het immuunsysteem te activeren en te versterken
 • individuele of zieke organen te behandelen
 • patronen die je van je ouders (familiesysteem) hebt overgenomen en in je lichaam hebt opgeslagen te doorbreken
 • de invloed van toxische stoffen zoals o.a. alcohol, drugs en medicijnen in je lichaam te verwijderen
 • om trauma’s (ontstaan door een val, breuk of operatie) en littekenweefsel op je lichaam terug te draaien
 • meer verbonden te raken met de aarde, waardoor je meer in je kracht komt te staan
 • Ook bij mentale en psychische problemen kan Access Bars veel ondersteuning bieden. In veel gevallen merken mensen zoveel verlichting dat ze hun medicijnen letterlijk vergeten in te nemen. Ook wanneer je je beter voelt door Access adviseren wij nooit om met je medicijnen te stoppen zonder overleg met een arts!

Wetenschappelijke onderbouwing Access Bars®

#Wetenschappelijk onderzoek

Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat ook vaak zo. Maar hoe zit dat dan met Access Bars®? Het wetenschappelijk onderzoek naar zichtbare tekenen van energiebanen, meridianen of acupunctuurpunten vindt al een lange tijd plaats. Wetenschappelijk hersenonderzoek laat zien dat er onder meer 32 energiebanen vormen door je en om je hoofd. Je kunt deze 32 energiebanen zien als drukpunten. Deze drukpunten bevatten elektromagnetische ladingen. In praktische zin kun je dit vertalen naar een elektrische lading dat een elektrisch veld opwekt. Een lading die beweegt wekt ook een magnetisch veld op. Dat gebeurt bijv. als er ‘elektriciteit door een stroomkabel stroomt’. Maar hoe werkt dit dan op hersenniveau, op elektromagnetisch niveau in het brein? De 32 drukpunten, energiebanen worden ze ook wel genoemd, staan voor verschillende onderdelen in het leven. Het ene drukpunt is verantwoordelijk voor bijv. het reguleren van emoties, gevoelens en/-of creativiteit. Het andere drukpunt kan in verbinding staan met bijv. je besluitvaardigheid en/of- overtuigingen die je van iets hebt of hebt gehad. Denk hierbij ook aan bepaalde gedachten en/-of overwegingen. Deze drukpunten zijn bevatten ladingen. In praktische zin kun je denken aan bijv. ‘een ouder iemand die in een vergevorderd stadium van dementie zit. Hij of zij vergeet alles, maar zodra dat ene liedje opkomt. Kan hij of zij de hele tekst meezingen.’ Die herinnering, die lading, die zit ergens. Je kan dit voorbeeld vergelijken met Access Bars®. Je bent je er misschien niet van bewust, maar op al die energiebanen zitten ladingen. Door onze professionele aanpak van masseren kunnen wij samen met jou, invloed uitoefenen op deze drukpunten. Dit doen wij door de 32 drukpunten op je hoofd te manipuleren, aan te raken, in te drukken, los te laten en/-of vast te houden. Als je het nog nooit eerder hebt gedaan, zul je een heel bijzonder vorm van extase kunnen voelen na je behandeling. Oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen zaten kunnen ontladen. Daarnaast heeft onderzoek ook aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan op langer termijn kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen. Tevens is in dit onderzoek aangetoond dat een Access Bars® sessie dus echt invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Dit heeft alles te maken met de hersengolven die tijdens deze behandeling naar de Theta gaan.. dit is de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Er zijn in principe geen negatieve effecten of risico’s verbonden aan een Access Bars® behandeling. Bij twijfel raadpleeg je een arts.
access bars

“Mijn naam is Joraline, een van de coaches van krachtwereld.nl. De mensen die mij kennen weten dat ik een harde werker ben, dat ik sceptisch kan zijn en vooral gedreven wordt door wetenschappelijke kennis. Je maakt mij niet zo gauw iets wijs, zou je kunnen zeggen. Reden meer om een Access Bars® behandeling te ervaren. Want ja… ik was nogal sceptisch. Tijdens de behandeling duurde het zeker 5 a 10 minuten om mij echt over te geven aan Denise. Ik wilde wel ontspannen maar het voelde gek. Tot op een zeker stadium ik volledig voelde dat er zo’n ontzettend zwaar gewicht van mijn kaken afviel. Het voelde alsof ik net mijn kaken getraind had, alsof ik uren heb moeten praten en krachttraining heb moeten doen met die kaak. Ik voelde een intense vermoeidheid opkomen en kon mijn kaken bijna niet meer goed dicht houden. Dit heb ik nog nooit ervaren. Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Ik voelde letterlijk iets afglijden. Waren het opgekropte emoties, oude gedachten en gevoelens? Ik weet het niet. Maar ik weet wel dat ik het kwijt ben. Ik raad het iedereen aan het te ervaren. Het iets geks en tegelijkertijd iets heel bijzonders.”

Wil je weten of het bij je past?

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke massage van onze massagetherapeut. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden. Voor een massage in Dordrecht ben je bij ons in goede handen.

Genietend van een ontspannen geursensatie, wordt je met aandacht gemasseerd.

Massage boeken