Ontspanningsmassages

Gun jezelf dat moment van rust

Deze massage is zoveel meer dan alleen maar ontspanning.

Elke ontspanningsmassage is gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment hebt.

Home > Massage > Ontspanningsmassages

Wat doet een ontspanningsmassage?

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke ontspanningsmassage van onze massagetherapeut. Veel mensen zien massage als luxe, als iets extra’s. Als iets dat je jezelf cadeau kan doen, maar weet je dat massage dieper gaan dan dat? Een massage met aandacht vanuit de juiste professionaliteit zorgt voor een lichaam dat beter functioneert. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden.

Door de heden dagelijkse drukte kun je regelmatig het contact met je lichaam verliezen, we vragen dan zoals vaak wel bekend ’teveel van onszelf’.

Met onze ontspanningsmassages willen we jou de mogelijkheid geven om dat contact met je lichaam weer te herstellen. Als je hoofd te ver van je lichaam staat, is het belangrijk dat die samenwerking weer ontstaat. Heb je last van stress dan voelt je lichaam dat ook. Het is belangrijk dat dat in balans is, die verantwoordelijkheid ligt bij jou en wij helpen je daar heel graag mee!

“Just relax, we’ve got your back”

#ontspanning

De ontspanningsmassge

#Meer dan alleen ontspanning

Deze massage is zoveel meer dan alleen maar ontspanning. Elke massage vorm wordt aangepast op jouw wensen. Elke ontspanningsmassage is gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment hebt. Even de wereld om je heen vergeten door jezelf te laten masseren is dan ook een prima reden!

Waar draagt een ontspanningsmassage aan bij?

* Zorgt ervoor dat je zelf makkelijker kunt ontspannen (in stress situaties)
  • Verbetert de nachtrust en doorbloeding
  • Vermindert spierknopen en zorgt daardoor voor meer bewegingsruimte in de spieren
  • Vermindert spierpijn en verlicht bij zenuwpijn
  • Verbetert de werking van de spijsvertering
Heb je zelf geen behoefte aan een ontspanningsmassage maar wil je graag iemand een massage cadeau geven? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Ben je toe aan een ontspanningsmassage?

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke massage van onze massagetherapeut. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden. Voor een massage in Dordrecht ben je bij ons in goede handen.

Genietend van een ontspannen geursensatie, wordt je met aandacht gemasseerd.

Massage boeken