Sportmassages

Verminder sportblessures

Elke training is een vorm van belasting op je lichaam en spieren, daarom is het ook belangrijk om je spieren regelmatig goed te verzorgen.

Home > Massage > Sportmassage

Wat doet een sportmassage?

De één traint twee keer per week, de ander elke dag. Hoe vaak je ook traint en welke training je ook uitvoert.. elke training is een vorm van belasting op je lichaam en spieren. Het is daarom ook zo ontzettend belangrijk om je spieren regelmatig goed te verzorgen, zodat de kans op een sportblessure wordt verkleind. Een sportmassage wordt speciaal afgestemd op de sport die jij beoefent. Wees zuinig op je lichaam!

“Just relax, we’ve got your back”

#ontspanning

Masseren in combinatie met marathons

#Spieren klaarstomen voor de marathon

Het is aan te raden om minimaal twee tot drie dagen van tevoren een massage te boeken, zodat je spieren voldoende tijd hebben om zich klaar te maken voor de inspanning en geen vervelende reacties zullen vertonen tijdens de loop.

Na de marathon raad ik aan, snel actie te ondernemen op de verzuring of eventueel verkramping die jouw spieren hebben opgelopen tijdens de prestatie

Ben je toe aan een sportmassage?

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke massage van onze massagetherapeut. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden. Voor een massage in Dordrecht ben je bij ons in goede handen.

Genietend van een ontspannen geursensatie, wordt je met aandacht gemasseerd.

Massage boeken