Therapeutische massage

Verlichting van klachten

Of je nu last hebt van veel spanning in je nek en schouders, hoofdpijnklachten, lage rugklachten, verkrampte of verzuurde benen, tinteling in je armen. De therapeutische massages verlichten in zeer veel gevallen je klachten.

Home > Massage > Therapeutische massage

Wat doet een therapeutische massage?

Een therapeutische massage vraagt om een andere aanpak en om andere massagetechnieken. Door onze huidige leefstijl krijgen veel spieren en gewrichten het vaak zwaar te verduren. Veel spieren worden vaak zwaar belast of blijven juist te lang stil waardoor er een bepaalde stijfheid kan optreden.

De therapeutische massage is met name gericht op de klachten die uit het bovenstaande voortkomen of die door bijv. het aanhouden van bepaalde spanningen en/-of stress aanblijven.

Of je nu last hebt van veel spanning in je nek en schouders, hoofdpijn klachten, lage rugklachten, verkrampte of verzuurde benen, tintelingen in je armen.. de therapeutische massages van krachtwereld.nl kunnen je klachten verlichten.

“Fall in love with taking care of yourself”

#therapeutisch

De therapeutische massge

#Klachten verlichtend

Waar helpt een therapeutsiche massage aan bij?

  • Verbetert de nachtrust en doorbloeding
  • Vermindert spierknopen en zorgt daardoor voor meer bewegingsruimte in de spieren
  • Vermindert spierpijn en verlicht bij zenuwpijn
  • Verbetert de werking van de spijsvertering
  • Zorgt voor een betere nachtrust door minder tintelingen in de armen/handen of bijv. benen
  • Vermindert rug-, nek- en schouderklachten
  • Gaat vermoeide benen en voeten tegen
  • Draagt bij aan het verlichten van hoofdpijnklachten
  • Draagt bij aan spierversterking
Wil je gebruik maken van een therapeutische massage, of een soortgelijke massage cadeau doen? laat het ons weten, we helpen je graag.

Aantal afspraken

Ervaring leert dat in de meeste gevallen er 2 tot 3 afspraken kort op elkaar gepland moeten worden. Uiteraard bekijken we standaard eerst hoe je op de behandeling reageert. Op het moment dat de klachten afgenomen zijn, wordt advies gegeven over het eventueel onderhouden van je lichaam. Je bent uiteraard zelf de bepalende factor.

Resultaten van onze behandeling

Regelmatig krijg ik de vraag hoeveel behandelingen er nodig zijn voor de specifieke klacht en hoe snel en hoe lang het resultaat blijft. Per persoon is dit erg verschillend. Ik kan je garanderen dat je na één behandeling al verschil merkt. Vanuit die ervaring kijk ik verder naar de frequentie van de behandeling en de toepassing. Je ontvangt dus altijd een op maat gemaakt plan dat per behandeling besproken en opnieuw bekeken wordt.

Ben je toe aan een therapeutische massage?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. 

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Massage boeken