Zwangerschapsmassage

Gun jezelf en je baby dat moment van rust

Tijdens onze zwangerschapsmassage verlichten wij deze ongemakken graag. Onze speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage is een massagevorm waarbij wij jou als moeder en je baby optimaal willen laten ontspannen.

Home > Massage > Zwangerschapsmassage

Wat doet een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschap is een speciale periode voor iedere aanstaande moeder. Echter gaat deze tijd vaak gepaard met de nodige stress. Daarbij kan de verandering van je lichaam ook voor veel verschillende ongemakken zorgen. Enkele ongemakken kunnen bijv. zijn: rugpijn, een stijve nek, of krampen in de benen.

Tijdens onze zwangerschapsmassage verlichten wij deze ongemakken graag. Zo besteden wij bijv. ook graag aandacht aan vermoeide voeten. Het is ook niet gek dat je voeten in deze periode veel meer te verduren krijgen. Ook andere ongemakken masseren we graag.

Onze speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage is een massagevorm waarbij wij jou als moeder en je baby optimaal willen laten ontspannen.

De zwangerschapsmassage

#Verlichten van ongemakken

Ontzwangeren

Na je zwangerschap, en geloof ons… ze zeggen het niet voor niets… heeft je lichaam ongeveer 9 maanden nodig om te “ontzwangeren”. In deze periode raden wij je graag aan om een ontspanningsmassage in te plannen.

Deze massage helpt in jouw geval de bloedsomloop te stimuleren en delen van de hormoonspiegel in balans te brengen. Daarnaast zul je ook merken dat het in deze periode fijn is om je rug-, nek- en schouders te laten masseren. Dit heeft alles te maken met de spieren die je extra gebruikt voor het geven van bijv. borstvoeding of het in slaap ‘wiegen’ van je kindje in je armen.

Waar helpt een tzwangerschapsmassage aan bij?

  • Verbetert de nachtrust en doorbloeding
  • Vermindert spierknopen en zorgt daardoor voor meer bewegingsruimte in de spieren
  • Vermindert spierpijn en verlicht bij zenuwpijn
  • Verbetert de werking van de spijsvertering
  • Zorgt voor een meer ontspannen zij- of rugligging tijdens het rusten
  • Vermindert rug-, nek- en schouderklachten
  • Gaat vermoeide benen en voeten tegen
Ben je zelf niet zwanger maar wil je graag iemand een zwangerschapsmassage cadeau geven? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Ben je toe aan een zwangerschapsmassage?

Vergeet de wereld om je heen tijdens een heerlijke massage van onze massagetherapeut. In de sfeervolle massageruimte van krachtwereld.nl ervaar je een fijn ligcomfort van een massagetafel die speciaal voor jou verwarmd kan worden. Voor een massage in Dordrecht ben je bij ons in goede handen.

Genietend van een ontspannen geursensatie, wordt je met aandacht gemasseerd.

Massage boeken