Ontspanningsmassages

Onstpanningsmassage

Gun jezelf een moment van rust

Vergeet even de wereld om je heen in de sfeervolle massageruimte! Ervaar het optimale ligcomfort van de volledig verstelbare massagetafel (eventueel verwarmd). Luister in goede kwaliteit naar de rustgevende achtergrondmuziek en ervaar een heerlijke ontspannen geursensatie, terwijl je wegdromend onder de sterrenhemel wordt gemasseerd.

Deze massage is zoveel meer dan alleen maar ontspanning. Elke massage vorm wordt aangepast op jouw wensen. Elke ontspanningsmassage is gericht op het verminderen van de klachten die je op dat moment hebt. Even de wereld om je heen vergeten door jezelf te laten masseren is dan ook een prima reden!  Gun jezelf een moment van ontspanning!

 

Wat doet een ontspanningsmassage?

Zorgt ervoor dat je zelf makkelijker kunt ontspannen (in stress situaties)

 • Verbetert de nachtrust
 • Verbetert de doorbloeding
 • Vermindert spierknopen
 • Zorgt voor meer bewegingsruimte in de spieren
 • Vermindert spierpijn
 • Verlicht bij zenuwpijn
 • Verbetert de werking van de spijsvertering
 • Gewoon even een ontspannen moment voor jezelf!

   

  Een aantal ervaringen

  “Ik heb me in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen gevoeld! Mijn lijf ging overal tintelen!”

  “Ik voel me heel energiek! Lichter en ik zie minder problemen. Echt fijn!”

  “Restless Legs (rusteloze benen). Na twee behandelingen weg. Ongelofelijk. Ik ben ontzettend verrast door Access Bars na alles wat ik al gedaan heb.”

  Access Bars behandeling

  Een uniek lichaamsproces

  Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest. Ga liggen, sluit je ogen, laat gaan en ontvang…

  Een Access Bars behandeling is een uniek energetisch lichaamsproces.

  Hierdoor kan het de bijzondere uitwerking hebben dat je meer rust, ruimte en ontspanning voelt in je hoofd en in leven. Naast de diepe ontspanning die je tijdens dit proces ervaart, biedt deze sessie ook dynamische verandering op alle vlakken van het leven.

  Door de verschillende punten in je hoofd te activeren ontstaat er ruimte en andere verbindingen. Door de tijd heen wordt er een hoop opgeslagen aan patronen, gedachten, vastzittende emoties en gevoelens en dit kan ervoor zorgen dat je hoofd overloopt.

  Herken je dit? Dan is deze behandeling zeker iets voor jou!

  Theoretisch uitgelegd kun je het vergelijken met het opschonen van de harde schijf van je PC. “Even de frisse wind er doorheen laten waaien” Er is te veel informatie opgeslagen waardoor je een trage werking en verwerking krijgt. Door je hoofd meer ruimte te geven ontstaat er meer rust en helderheid.

  Wat is Access Bars?

  De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor de 32 punten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Deze bevatten een elektromagnetische lading van alle beperkende gedachten, ideeën, houdingen, gevoelens, emoties, beslissingen en overtuigingen die je ooit ergens over gehad hebt 

  Er zijn bars voor controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, ouder worden, healing, plezier, verdriet, communicatie, lichaam en geld etc. Om er maar een paar te noemen.

  Deze specifieke punten worden licht aangeraakt waardoor de “lading” van al die punten worden opgeruimd, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden.

  Elke gedachte, ieder idee, houding, oordeel, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet heeft invloed op de energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. En het beperkt jou om ”met gemak” iets anders te laten verschijnen in je leven.

  Tarieven

  • 40 minuten €45
  • 60 minuten €60
  • 90 minuten €80

   

  Wat kan deze behandeling o.a. voor je doen?

  • Haalt stress weg
  • Kalmeert je gedachte
  • Voelt je ontspannen
  • Verbetert je gezondheid
  • Meer gemak in ieder gebied van je leven
  • Geeft je meer ruimte zowel intern als extern
  • Bevordert nachtrust

  Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

   

  Wat gebeurt er wetenschappelijk gezien?

  Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars laat nalopen verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen. (Zie afbeelding 1)

  Uit wetenschappelijk hersenonderzoek blijkt dat de hersengolven van bèta naar alpha door naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning. (vlak voor de slaapfase: delta: zie afbeelding 2)

  Dit betekent dat dit de hersenen toe staat om toegang te krijgen tot de gedragspatronen, vastgezette geloofsovertuigingen en meningen die je huidige leven bepalen.

  Combinatie massage

  Wil je beiden massages combineren? Dat kan uiteraard ook!

  Tarieven

   

  • 60 minuten €60

  • 90 minuten €80

  Zwangerschapsmassage

  Gun jezelf en je kindje het intense gevoel van ontspanning

  Tijdens de zwangerschap heeft jouw lichaam meer aandacht nodig. De lichamelijke veranderingen kunnen veel van je vragen. Geef jezelf een speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassage om in balans te blijven. 

  Een massagevorm op een warmwater matras waarbij je onderrug optimaal behandeld kan worden omdat je niet op je buik hoeft te liggen. 

  De zwangerschapsmassage kan tot in de laatste weken van je zwangerschap toegepast worden, ook in zijligging, en zijn mogelijke klachten uitstekend te behandelen.

  Zwangerschapsmassage

  Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

  Tijdens de zwangerschapsmassage lig je op een warmwater matras. Door de ondersteuning van dit matras lig je in zeer comfortabele houding en kun je optimaal genieten van je massage. Specifieke klachten zoals, bekkenklachten, onderrugklachten, vermoeide benen en nekklachten kunnen uitstekend behandeld worden in deze ontspannen, liggende positie.

  Tarieven

  • 40 minuten €45
  • 60 minuten €60
  • 90 minuten €80

   EEN MASSAGE BOEKEN?

   

  Stuur een e-mail naar info@krachtwereld.nl.

  LIEVER EERST IEMAND SPREKEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

   

  Onze coaches beantwoorden met plezier al je vragen! Neem telefonisch contact met Denise via 06 18 81 34 28

  Massagetherapeut Denise krachtwereld.nl