Denise

Massagetherapeut Denise – krachtwereld.nl

“Het lukt massagetherapeut Denise elke keer weer om mij daadwerkelijk ontspannen weg te laten gaan bij krachtwereld.nl in Dordrecht. De behandelingen zijn fijn, effectief en vooral eenvoudig in te plannen. Dit zorgt er voor, dat ik het eenvoudig tussen mijn werk door kan inplannen. Een jonge meid, met veel passie voor haar werk.”  –  Simon (60)

Wie ben ik?

Mijn naam is Denise, massagetherapeut binnen krachtwereld.nl in Dordrecht. 

Als massagetherapeut vind ik het belangrijk om eerst een relatie op te bouwen met jou, de klant. Ik wil je op je gemak laten voelen door met je in gesprek te gaan en samen te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft. Doordat elk lichaam anders is vraagt ook jouw lijf om een andere aanpak. Door voldoende tijd te nemen om jouw klacht/probleem te bespreken kan ik mijn behandeling aanpassen op wat werkt voor jou. Van therapeutisch te werk gaan naar totale ontspanning. Samen gaan wij jouw doel behalen. 

Hoe goed communiceer jij met jezelf?

Op social media communiceren wij wat af via en verkrijgen informatie door het lezen van boeken, het luisteren van podcasts en/of het bekijken van informatieve video’s. Wij zoeken naar blijvende ontwikkeling en zijn daardoor vaak bezig met de toekomst. 

We komen op nieuwe wegen, in nieuwe levensfases, passen ons aan en gaan weer door. We negeren vaak het stopbord dat aangeeft dat je een pas op de plaats moet doen. Door een professionele massage help ik hoofd, hart en lichaam weer met elkaar te verbinden. 

Naast therapeutische massages geef ik ook sportmassages om bijv. spierblokkades of bepaalde mobiliteitsbeperkingen te verhelpen. Dit gebeurt vaak in samenwerking met mijn collega Gianni (Fysiotherapeut binnen krachtwereld.nl) in Dordrecht.  

Meer informatie over de massages die ik geef? Ervaar het via een intake of bekijk onze diensten onder Massage op de website. 

Ik hoop je gauw in het echt te ontmoeten.

Ontspannen groet,

Denise

Massagetherapeut & Access Bars practitioner bij krachtwereld.nl

06 18 81 34 28

Massagetherapeut Denise krachtwereld.nl