Melvin

“Ik heb nu drie keer met Melvin getraind. Ik vind het een erg fijne man. Zijn begeleiding is leuk en lekker enthousiast. Hij motiveert mij echt tijdens de training en spierpijn gegarandeerd… ”

Training geven en begeleiden is in mijn optiek geen eenheidsworst! Door mijn jarenlange ervaring in het werkveld en het werken met een grote diversietijd aan persoonlijkheden, voel ik mensen goed aan en komen we vaak snel, tot de juiste formule. Het bereiken van persoonlijke doelen staat voorop, maar deze te bereiken met plezier, vind ik minstens zo belangrijk!

Ik ben bijna 30 jaar werkzaam, als instructeur binnen de sport. In het begin van mijn carrière, als dienstplichtig sportinstructeur bij defensie, daarna als badmeester en als instructeur in de bedrijfsfitness, bij een groot Amerikaans bedrijf. Ik ben nu bijna 25 jaar werkzaam als
sportinstructeur in de gevangenis in Dordrecht. Daarbij ben ik twee jaar geleden gestart met Personal Training. Ik vind het super om in deze branche mijn kennis en ervaring met mensen te delen en samen doelen te bereiken.

Ben je op zoek naar een Personal Trainer, die ook je plezier voorop zet? Dan hoop ik je snel te ontmoeten! Zodat we samen mooie goals kunnen bereiken.

Sportieve groet,

Melvin, Personal Trainer

+31 6 46 92 25 56