Onze partners

Storingservice.nl

Storingservice.nl is een jonge onafhankelijk organisatie. Wij werken met vakkundige monteurs en installateurs die buiten kantoortijden en in het weekend voor u klaarstaan. Met onze Quickfixservice is Storingservice.nl nu ook 24/7 inzetbaar.

Vanuit ons kantoor in Dordrecht en meldkamers op diverse locaties in Nederland zorgen wij dat onze monteurs bij calamiteiten direct beschikbaar zijn.   

Onze ambitie

In Nederland willen wij de nummer 1 zijn op het gebied van storingen buiten kantoortijden en met onze Quickfixservice ook overdag. Eenvoud, snelheid en transparant zijn onze kernwaarden.

Heeft u specifieke vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf eens bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Flo Group

Wie en wat is Flo Group?
Flo Group is een ‘employee owned’ organisatie bestaande uit een grote groep (ca. 200) van toegewijde logistieke specialisten, business consultants en change management specialisten die in één bedrijf zijn verenigd. Vestigingen o.a in Europa, Asia Pacific en Noord Amerika.
Wat doet Flo Group?


Flo Group is actief op het gebied van Supply Chain consulting, implementatie van logistieke systemen en ondersteunende diensten.
Flo Group adviseert en helpt bij verbeteringsprocessen en kostenreducties door innovatief gebruik van de nieuwste technologieën.

Door te kijken naar regionale en/of wereldwijde logistieke functies kunnen we het serviceniveau, de kosten-batenverhouding, de toekomstige besluitvorming en de operationele efficiëntie verder helpen verbeteren.

Voor bedrijven die nu op zoek zijn naar het verder stroomlijnen van processen, kostenoptimalisatie en meer transparantie in de gehele supply chain, biedt Flo een scala aan diensten en disciplines die diverse logistieke functies optimaliseren. Flo Group kan zodoende helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen zoals netwerkmodel, systemen, procesverandering, in-house vs outsource, analytics, enzovoort.
Flo Group is specialist in het implementeren van oplossingen voor logistieke functies zoals TMS-Transport Management System, Route Scheduling, GTM-Global Trade Management, Warehouse Management en geautomatiseerd systeemtesten.
Nadat de nieuwe oplossing is geïmplementeerd, dient deze te worden onderhouden, het Flo Group Managed Services team neemt deze taken op zich. Services zoals Solution Service Support, Data Management Services en het implementeren van Change Requests wordt ondersteund door Flo vanuit Pune, India.


Meer informatie: flo-group.com