PERSONAL TRAINING VANAF €42 PER WEEK

PERSONAL TRAINING

Personal training bij krachtwereld.nl doe je in een eigen (privé) gym in Dordrecht. Hier ontvangen wij 7 dagen per week al onze klanten met veel plezier! De gym heeft alle mogelijkheden, maar daarnaast ook de rust en ruimte voor persoonlijk contact en maatwerk.

Tijdens onze personal training krijgt jouw lijf de aandacht die het verdient! Door de persoonlijke aandacht die je van ons krijgt boek je op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat.

Je hebt altijd een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zal je zien dat jouw doelstellingen haalbaar zijn. Afvallen, aankomen, conditie verbetering, loopscholing, krachttraining of bijv. sport (specifieke) training, wij staan voor je klaar! Ook als je het niet prettig vindt om in groepsverband te trainen.

personal training Dordrecht

ONZE WERKWIJZE

Personal training is erg persoonlijk! En gelukkig maar! Het is voor beide partijen fijn om voorafgaan aan een traject eerst te kijken of er daadwerkelijk een klik is. Zonder wederzijds vertrouwen in een traject kan alle inspanning zonde zijn!

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Verschillende onderwerpen zoals motivatie en doelstellingen zullen voorbijkomen. Ook verkennen wij welke disciplines binnen ons team het beste aansluiten bij jouw doelstelling. Wil je naast training ook aan de slag met je eetpatroon? Misschien kan onze diëtist helpen door het geven van voedingsadvies. Of heb je bijvoorbeeld al heel lang last van je knie? Dan is de afdeling fysiotherapie een verstandige om mee te nemen in het traject. Zo proberen wij binnen krachtwereld.nl een zo compleet mogelijk plaatje aan te bieden om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ook zullen wij een stuk van de intake gebruiken om te starten met trainen. Zo heb jij de mogelijkheid om te ervaren hoe een training eruit kan gaan zien, en zo kunnen wij kijken hoe je reageert op bepaalde trainingsvormen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Klik hier voor ons prijsoverzicht

Resultaat

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent op ons en wij rekenen op jou. Het is 50 á 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd!) maar wij zorgen ervoor dat je het leuk kan (blijven) vinden. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen we er samen voor dat je verder komt dan alleen.

En juist wanneer je moeite krijgt om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van je doelstellingen en afhankelijk van wat je zelf wilt, kunnen we (tussentijdse) lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kun je zien of dat je op de juiste weg zit.

Losse personal trainings­sessie

Het is bij Krachtwereld.nl mogelijk om eenmalig, een losse personal trainingssessie te volgen. Onze voorkeur gaat hier (helaas) niet naar uit en we leggen je graag uit ‘waarom’.

Het is een gegeven, dat je als personal trainer het lijf van je klant MOET leren kennen. Een eenmalige training (zonder voorgeschiedenis, over bijv. blessures, belastbaarheid etc.) maakt het lastig om op de juiste manier, de juiste weerstand en de juiste belasting op de huidige belastbaarheid toe te passen. Nogmaals het is mogelijk, maar als je echt wilt kijken of onze personal trainers jou kan helpen, raden wij je liever een intake aan.

INTAKE AANVRAGEN

In de opmerkingen van het contact formulier kun je aangeven dat je graag een intake wilt aanvragen voor personal training of DUO personal training, voeding, fysiotherapie, massage of overig.

WIL JE MEER WETEN OVER WAT ONZE PERSONAL TRAINER VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Joraline, Gianni of Larissa beantwoordt met veel plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via

Joraline

Joraline

Telefoon: 06 28 30 71 72

E-mail: info@krachtwereld.nl

Gianni

Gianni

Telefoon: 06 28 70 38 37

E-mail: info@krachtwereld.nl

Larissa

Larissa

Telefoon: 06 28 30 71 80

E-mail: info@krachtwereld.nl