PERSONAL TRAINING DUO VANAF €30 PER WEEK

PERSONAL TRAINING DUO

Alleen sporten is leuk! Maar samen kan het nog leuker zijn! En daarom kun je bij krachtwereld.nl ook als duo personal training volgen.

Tijdens onze personal training, in onze privé gym in Dordrecht, krijgt jullie lijf de aandacht die het verdient! Door de persoonlijke aandacht die jullie van ons krijgen, hebben jullie de mogelijkheid om op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat te halen. Jullie hebben een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop jullie getraind worden zullen jullie zien dat ook jullie doelstellingen haalbaar zijn.

Afvallen, aankomen, conditie verbetering, loopscholing, krachttraining of bijv. sport specifieke training, wij staan voor je klaar! Ook als je het leuk vind om lekker samen te komen sporten.

 

Personal training duo

ONZE WERKWIJZE

Personal training is erg persoonlijk. Ook als DUO. En gelukkig maar! Het is voor beide partijen fijn om voorafgaand aan een traject eerste te kijken of dat er daadwerkelijk een klik is tussen jullie als DUO en onze personal trainer. Erg belangrijk, want zonder wederzijds vertrouwen tijdens een traject kan alle inspanning zonde zijn. De klik en het wederzijds vertrouwen kunnen jullie, in eerste instantie aanvoelen, tijdens jullie persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door. Als er gegevens zijn die je liever niet met je DUO maatje deelt, maar dat wel belangrijk is voor je personal trainer is dat geen probleem. Je kunt dit vooraf aangeven bij jouw (toekomstige) personal trainer. Hierbij kun je bijv. denken aan een net beginnende zwangerschap.

Als jullie het fijn vinden, kan er gelijk een lichaamsmeting plaatsvinden. Dit is voor jullie beide niet verplicht. Let wel, het kan absoluut zorgen voor extra motivatie. En dat is net hetgeen dat wij je mee willen geven na zo’n intake, ook als jullie besluiten niet met ons verder te willen. Tijdens de intake zal er ook zo’n 20 minuten met jullie gesport gaan worden. Zo kunnen jullie letterlijk ervaren of personal training in Dordrecht iets voor jullie is. Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €50,- als DUO.  

INTAKE AANVRAGEN

(TUSSENTIJDSE) LICHAAMSMETINGEN

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jullie rekenen op ons en wij rekenen op jullie. Het is 50 a 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd) maar wel op jullie niveau. Wij doen ons uiterste best om het leuk te laten blijven voor jullie. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen wij er samen voor dat je samen verder komt dan alleen.

Ook wanneer jullie moeite krijgen om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van jullie doelstellingen en afhankelijk van wat jullie zelf willen, kunnen we tussentijdse lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kunnen jullie, ieder afzonderlijk (indien gewenst) zien of je zelf op de juiste weg zit.  

WIL JE MEER WETEN OVER WAT ONZE PERSONAL TRAINER VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Joraline, Gianni of Larissa beantwoordt met veel plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via

Joraline

Joraline

Telefoon: 06 28 30 71 72

E-mail: info@krachtwereld.nl

Gianni

Gianni

Telefoon: 06 28 70 38 37

E-mail: info@krachtwereld.nl

Larissa

Larissa

Telefoon: 06 28 30 71 80

E-mail: info@krachtwereld.nl