Personal Training Zwanger & Fit

Personal training tijdens je zwangerschap 

Binnen krachtwereld.nl kun je voorafgaand, tijdens en na je zwangerschap verantwoord, optimaal en doelbewust personal training volgen. Ontzettend fijn want het is natuurlijk meermaals bewezen dat fit blijven en in beweging zijn bijdraagt aan het verminderen van ‘klachten’ en andere ongemakken tijdens de zwangerschap. Daarbij geeft het ook nog eens een dosis energie! Wat voor jou en de baby belangrijk kan zijn.
Zwangerschap fitness

ONZE WERKWIJZE

Samen met onze personal trainer Larissa (gespecialiseerd in pre en postnatale trainingsmethodieken) ga je samen opzoek naar wat voor jou en je lichaam past. Actief bewegen staat natuurlijk voorop, maar weet je bijvoorbeeld ook dat je veel oefeningen niet mag doen? Door de juiste kennis en kunde samen te voegen met jouw lijf kunnen we een programma op maat aanbieden, waarin je zowel binnen- als buiten verantwoord, doelbewust en optimaal kunt sporten. Tijdens de personal training kan er gewerkt worden aan je conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en indien gewenst: je snelheid.

Ook voor de baby is het belangrijk om fit voorafgaand, tijdens en na de zwangerschap te zijn. Weet je dat er (nadrukkelijk bewezen) meer constante hersenactiviteit gemeten is bij een baby waarvan de moeder tijdens haar zwangerschap sport of heeft gesport?

Zo fit mogelijk zijn tijdens en na je zwangerschap draagt ook bij aan sneller en beter herstel. Met onze personal trainingssessies op maat kunnen wij onze personal training verantwoord, optimaal en doelbewust geven met oog voor je zwangerschap. Zo kun je met meer vertrouwen in eigen lichaam de bevalling tegemoet gaan en verklein je de kans op verzakkingsklachten, bekkeninstabiliteit, onderrugblessures en vermoeidheid.

Zwangerschap krachtwereld

INTAKE AANVRAGEN

WIL JE MEER WETEN OVER WAT ONZE PERSONAL TRAINER VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Larissa beantwoordt met veel plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via

Larissa

Larissa

Telefoon: 06 28 30 71 80

E-mail: info@krachtwereld.nl