Personal training kind

Vanaf €35,- per week

Tijdens onze personal training krijgt het lijf van jouw zoon of dochter de aandacht die het verdient! Op een speelse maar professionele manier werken we samen aan zijn/ haar doelstellingen. Door de ervaring die wij hebben met kinderen van verschillende leeftijdscategorieën is elk kind bij ons welkom.

Home > Personal training > Personal training Kind

Onze werkwijze

Voordat wij samen aan de doelstellingen van jouw zoon of dochter gaan werken, vragen wij jullie (ouder of verzorger en kind) om eerst langs te komen voor een intake.

Tijdens deze intake zijn jullie een uur samen met onze personal trainer en kunnen jullie samen kijken of er een klik is en of dat jullie bij ons aan het juiste adres zijn. In dit uur wordt de motivatie en medische anamnese besproken. Daarna wordt er, indien gewenst een lichaamsmeting gedaan om het meetbare startpunt te bepalen. Zodat wij met elkaar zorgvuldig kunnen starten. Tijdens deze intake kan jouw kind, indien gewenst ook het sporten ervaren. Leuk, want als ouder of verzorger krijg je de kans om eens mee te spieken bij zo’n training.

N.a.v. deze intake evalueren we met elkaar en bepalen we samen wanneer we gaan starten.

Resultaat

#Doelstellingen

Door de persoonlijke aandacht die het kind van ons krijgt, boekt hij of zij op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat.

Met veel enthousiasme delen wij onze kennis met op het gebied van afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, vetmassa verliezen of bijv. het verminderen van klachten of een combinatie hiervan. Als het kind simpelweg lekker een uurtje wilt sporten, zonder zich bezig te houden met al het bovenstaande is hij of zij natuurlijk ook welkom.

Personal training hoeft immers niet altijd resultaat gericht te zijn. Onze kinder personal training wordt gegeven in Dordrecht, door een personal trainer in het bezit van haar HBO pedagogiek opleiding. Fijn, want zo kunnen we de focus verleggen tussen motorische aspecten en wellicht cognitieve aspecten.

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. 

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Intake aanvragen