Allard

Mijn naam is Allard. Ik ben een rasechte Dordtenaar, in 1977 geboren in een flatje in Sterrenburg.  Ik ben trotse vader van twee fijne kids en ik ben sinds niet al te lange tijd te vinden als personal trainer bij krachtwereld.nl, een werkplek waar ik mij verder kan ontwikkelen en van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

Van kinds af aan ben ik altijd druk in de weer geweest met sport. Ik ben als 6 jarig ventje het korfbalveld gaan verkennen en ik heb dit volgehouden tot mijn 17e. Op deze leeftijd kwam ik in aanraking met krachttraining en dit heeft me tot op de dag van vandaag nooit verveeld. Ik heb me hier behoorlijk in vast gebeten en was (en ben) zeer regelmatig in de sportschool te vinden. 

Na mijn studie Social Work, heb ik lang gewerkt als pedagogisch medewerker. Na 11 jaar te hebben gewerkt op een internaat voor schipperskinderen, heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdzorg en heb ik 7 jaar gewerkt op een leefgroep voor uit huis geplaatste tieners. Hier heb ik geleerd, dat iedereen in staat is zijn eigen doelen te stellen en dat deze, met de juiste coaching, te behalen zijn. Je kunt zelf regie pakken over je eigen traject en ik spreek vanuit eigen ervaring wanneer ik zeg dat iedereen in staat is tot het verzetten van bergen.

In de afgelopen jaren heb ik in de sportschool kennis mogen maken met de medewerkers van krachtwereld.nl. De manier van omgaan met klanten en de expertise die zij in huis hebben, heeft een vlam doen aanwakkeren. Ik bedacht ook te willen kunnen wat zij doen. Mensen begeleiden in dat waar mijn passie ligt en individuele aandacht voor de mens tijdens de training.

Gelukkig, heb ik de kans gekregen om dit pad te mogen bewandelen. Ik ben trots te verkondigen onderdeel te zijn van het team van krachtwereld.nl. Ik ben als personal trainer te vinden in ons complex, waar we alle middelen voorhanden hebben om een stuk maatwerk te leveren, passend bij ieders wensen. Ik geloof in oprechte aandacht voor het persoon en werk met een gezonde dosis relativerende humor.

Ik vind het dankbaar, mensen te mogen coachen en begeleiden en met hen te werken aan hun individuele doelstelling(en). Geen dag óf training is hetzelfde.

Graag zie ik je verschijnen bij krachtwereld.nl, om met elkaar te ontdekken welke doelen jij kunt behalen.

 

Met sportieve groet,

Allard, Personal trainer

 31 (0)6 18 79 96 47