Iris

“Samen met Iris heb ik ingezien hoe ongezond mijn relatie met voeding was. Al gauw kwam ik erachter dat ik niet goed voor mijzelf zorgde en dat ik degene was die mijn voedingsinname saboteerde. Dat was ik en niemand anders. Door het aangaan van dit traject met een psychische maagband heb ik niet alleen mijn voedingskennis verbreed maar heb ik ook mijn gedrag omtrent eten verandert. Maar het allermooiste blijft, dat mijn zelfbeeld sterk verbeterd is. Mijn volgende uitdaging wordt om het sporten langdurig vast te blijven houden.. Iris, dank je wel.”    Sofie, HR adviseur

Coach Iris – Psychische maagband

 

Mijn naam is Iris en als coach bij krachtwereld.nl in Dordrecht, help ik jou met een psychische maagverkleining (maagband). Samen met jou gaan we kijken naar de onderliggende patronen van jouw eetgedrag, maar ook naar de eventuele emotionele blokkades. Waarom doe je wat je doet en eet je wat je eet? Maar ook hoe kijk je naar jezelf en wat zeg je tegen jezelf? Welke vertaalslag kan ik met jou maken om je gedrag ten aanzien van voeding te verbeteren of zelfs blijvend te veranderen? Daarnaast bestaat er de mogelijkheid te werken aan je zelfbeeld.

Door mijn rol als coach met een verdieping in NLP ga ik samen met jou kijken naar wat werkt voor jou. Als extra mogelijkheid kunnen we er met elkaar voor kiezen om een psychische maagband te plaatsen. De psychische maagband heeft alle voordelen van een operatieve maagband of gastric bypass, maar met een hoger slagingspercentage én zonder complicaties! Dit komt omdat er bij een operatie vaak niet het onderliggende probleem wordt aangepakt. 

Uit recent onderzoek blijkt dat ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een operatieve maagband, terwijl de psychische maagband bij 82,3% van de mensen effectief is én dat zonder risico!

 

Interesse in een psychische maagband of wil jij werken aan een beter zelfbeeld? Kijk wat ik voor jou kan doen. Ook voor angsten, fobieën, trauma en stress kan je bij mij terecht. Ik help je graag. 

Met warme groet,

Iris
+31 6 15 52 18 42