Sander

Mijn naam is Sander Schutter. 26 jaar, geboren als Schapenkop en nu wonend in Sliedrecht.

Ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut en heb de nodige ervaring op gedaan. Zo ook in de sportwereld. Ik kreeg de kans om fysiotherapeut te zijn van het Catalaanse Korfbal team tijdens het EK-Korfbal in Dordrecht. Dit leerde mij snelle beslissingen te nemen, zodat de topsporter zo snel mogelijk weer kon presteren. Dit lijkt mij een belangrijk principe wat ik wil meenemen in mijn werkzaamheden bij krachtwereld.nl. Jullie zijn tenslotte allemaal topsporters!  

Het menselijke lichaam interesseert mij enorm. Ik probeer altijd met veel enthousiasme tot de kern te komen van het gezondheidsprobleem dat zich voordoet. Om vervolgens tot een bijpassend behandelplan te komen.

Om bovenstaand tot een succes te maken blijf ik mij ontwikkelen. Zo heb ik mijn Master of Science in de Manuele Therapie gehaald en omdat ik weet dat er vanuit de wetenschap veel grijze gebieden zijn in ons vak ben ik begonnen aan de master echografie. Via de echografie kan er sneller en effectiever tot de juiste diagnose te komen. Dit middel wordt ingezet naast het reguliere onderzoek. Niet alleen wordt er sneller een diagnose gesteld met echografie, maar tegelijkertijd kan er effectiever en gerichter behandeld worden om de blessure te verhelpen.

Specialisaties:

  • MSc Manuele Therapie
  • MSc Musculoskeletale echografie i.o.
  • Dry Needling
  • COPD en Astma
  • Revalidatie na Covid19
  • Medical Taping Concept

 

Met sportieve groet,

 

Sander Schutter, Fysiotherapeut, MSc. Manueel therapeut en MSc. Echografist MSU (i.o.)

 31 (0)6 53 37 87 94