Therapeutische massage

Of je nu last hebt van veel spanning in je nek en schouders, hoofdpijnklachten, lage rugklachten, verkrampte of verzuurde benen, tinteling in je armen. De therapeutische massages verlichten in zeer veel gevallen je klachten. 

Voor informatie kun je mij altijd een berichtje sturen, als je dat liever telefonisch doet kan dat ook. Op die manier kan ik een goed advies geven en een eventueel behandelplan samen opstellen.

Van daaruit kunnen we bepalen hoe je lichaam reageert op de behandeling.

Na 1 behandeling voel je al duidelijk verschil! 

Twijfel je over welke behandeling de juiste keuze voor jou is of heb je specifieke klachten en wil je eerst weten of een massage een goede oplossing zou zijn, neem dan contact op. Geheel vrijblijvend kan ik je adviseren en uiteraard ben je daarna vrij om wel of geen gebruik te maken van onze diensten.

Massage Dordrecht krachtwereld.nl

Massage voor rug-, nek– en schouderklachten

De therapeutische rug-, nek- en schoudermassage is met name gericht op klachten, die voortkomen uit het vasthouden van spanning of stress en uit het te langdurig dezelfde arbeid verrichten waardoor blokkades in bepaalde spieren ontstaan.

Klachten die o.a. verminderd kunnen worden in slechts 40 minuten :

  • Te weinig bewegingsruimte in de spieren
  • Slecht slapen door tinteling in de armen/handen
  • Pijnlijke en verkrampte spieren
  • Hoofdpijnklachten!
  • Krachtverlies in spieren door overbelasting

Verzuurde spieren?
Last van verzuurde (been) spieren? Probeer dan Cupping Vacussage. Ideaal voor het losmaken van het bindweefsel en gericht op het snel herstellen van verzuurde spieren.

 

 

 

Aantal afspraken

Ervaring leert dat in de meeste gevallen er 2 tot 3 afspraken kort op elkaar gepland moeten worden. Uiteraard bekijken we standaard eerst hoe je op de behandeling reageert. Op het moment dat de klachten afgenomen zijn, wordt advies gegeven over het eventueel onderhouden van je lichaam. Je bent uiteraard zelf de bepalende factor. 

Resultaten van onze behandelingen 

Regelmatig krijg ik de vraag hoeveel behandelingen er nodig zijn voor de specifieke klacht en hoe snel en hoe lang het resultaat blijft. Per persoon is dit erg verschillend. Ik kan je garanderen dat je na één behandeling al verschil merkt. Vanuit die ervaring kijk ik verder naar de frequentie van de behandeling en de toepassing. Je ontvangt dus altijd een op maat gemaakt plan dat per behandeling besproken en opnieuw bekeken wordt.

Een aantal ervaringen

“Ik heb me in mijn hele leven nog nooit zo ontspannen gevoeld! Mijn lijf ging overal tintelen!”

“Ik voel me heel energiek! Lichter en ik zie minder problemen. Echt fijn!”

“Restless Legs (rusteloze benen). Na twee behandelingen weg. Ongelofelijk. Ik ben ontzettend verrast door Access Bars na alles wat ik al gedaan heb.”

Sportmassage
De één traint twee keer per week, de ander weer elke dag. Hoe vaak je ook traint en welke training je ook uitvoert, elke training is een belasting voor je spieren. Het is daarom belangrijk dat je spieren regelmatig een goede verzorging krijgen, zodat de kans op een sportblessure wordt verkleind. Een sportmassage wordt speciaal afgestemd op de sport die jij beoefent. Wees zuinig op je lichaam!

 Verzuurde (been) spieren?
Last van verzuurde (been) spieren? Probeer dan Cupping Vacussage. Ideaal voor het losmaken van het bindweefsel en gericht op het snel herstellen van verzuurde spieren.

Masseren in combinatie met marathons
Het is aan te raden om minimaal twee tot drie dagen van tevoren een massage te boeken, zodat je spieren voldoende tijd hebben om zich klaar te maken voor de inspanning en geen vervelende reacties zullen vertonen tijdens de loop. Na de marathon raad ik aan, snel actie te ondernemen op de verzuring of eventueel verkramping die jouw spieren hebben opgelopen tijdens de prestatie. 

Tarieven

  • 40 minuten €45
  • 60 minuten €60
  • 90 minuten €80

 

WIL JE LIEVER EERST IEMAND SPREKEN OVER ONZE MASSAGE EN WAT HET VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Onze coaches beantwoorden met plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via:

 

Denise

Telefoon: 06 18 81 34 28

E-mail: info@krachtwereld.nl

Massagetherapeut Denise krachtwereld.nl