BEGELEIDING VAN VOEDINGSADVIES VANAF €15,- PER WEEK

Met ons voedingsadvies leren wij jou om verantwoord, optimaal en doelbewust te eten. Zodat je het idee hebt dat je niet aan het diëten bent en je bijv. op een verjaardag, net als iedereen, gewoon iets lekkers kunt nemen. Onze HBO gediplomeerde diëtisten helpen jou op het gebied van voeding en gezondheid. Wil je graag afvallen of heb je hulp nodig bij je voedingspatroon, welke gepaard kunnen gaan met bepaalde ziektebeelden (zoals diabetes, hart- en vaatziekten of bijv. bepaalde intoleranties) dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Ook kunnen we je begeleiden als je graag wilt aankomen, een steuntje in de rug nodig hebt voor het behalen van een specifieke doelstelling of omdat je ‘gewoon’ gezonder wilt gaan eten.

ONZE WERKWIJZE

Om een voedingsadvies op maat te kunnen maken, is het van belang om elkaar eerst te leren kennen. Tijdens een intakegesprek, op onze locatie in Dordrecht, nemen wij de tijd om de informatie te verzamelen die nodig is bij het opstellen van jouw persoonlijke voedingsadvies. We bespreken samen je huidige voedingspatroon en als je dat fijn vindt, wordt je lichaam uitgebreid gemeten.

Binnen krachtwereld.nl word je niet gelijk op een streng dieet gezet! Je krijgt handvaten om je levensstijl aan te passen en hierbij is bewustwording erg belangrijk. Niet terugvallen in oude gewoontes wordt hierin de uitdaging. Je nieuwe voedingspatroon kost tijd en komt voort door (kleine of grote) veranderingen aan te brengen, welke de rest van je leven eenvoudig vol te houden zijn. Samen bekijken we wat je doelstelling is en welke werkwijze het beste bij je past. Zodat je daarna een persoonlijk voedingsadvies kunt ontvangen. Met onze online Apps (Klik hier) ondersteunen wij  24/7 je vooruitgang.

VERANTWOORD ETEN EN TOCH GENIETEN!

WIL JE WETEN OF HET BIJ JE PAST?

Zonder vertrouwen in ons voedingsadvies kan je traject zonde zijn! Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) voedingscoach. In dit uur nemen we samen je motivatie en medische gegevens door. Als je het fijn vindt, kan er gelijk een eerste lichaamsmeting plaatsvinden. Zelden leuk natuurlijk, maar het zou bij kunnen dragen aan extra motivatie. En dat is net hetgeen dat wij je mee willen geven na zo’n intake (ook als je besluit jouw doelstelling niet met ons aan te pakken). Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Voor deze intake vragen we een vergoeding van €35,-

INTAKE AANVRAGEN

Klik hier om een intake aan te vragen

In de opmerkingen van het contact formulier kun je aangeven dat je graag een intake wilt aanvragen voor personal training of DUO personal training, voeding, fysiotherapie, massage of overig.

WIL JE MEER WETEN OVER WAT ONZE DIËTIST VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Michelle beantwoordt met plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via

Michelle

Diëtiste 

+31 6 14 48 51 13
info@krachtwereld.nl
Michelle Diëtiste krachtwereld.nl

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Klik hier voor ons prijsoverzicht