Personal training individueel

Vanaf €42,- per week

Je hebt altijd een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zal je zien dat jouw doelstellingen haalbaar zijn.

Door de persoonlijke aandacht die je van ons krijgt boek je op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat.

Afvallen, aankomen, conditie verbetering, loopscholing, krachttraining of bijv. sport specifieke training, wij staan voor je klaar!

Home > Personal training > Personal training individueel

Onze werkwijze

Personal training is erg persoonlijk! En gelukkig maar! Het is voor beide partijen fijn om voorafgaan aan een traject eerst te kijken of er daadwerkelijk een klik is. Zonder wederzijds vertrouwen in een traject kan alle inspanning zonde zijn! Ook zullen wij een stuk van de intake gebruiken om te starten met trainen. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Zo heb jij de mogelijkheid om te ervaren hoe een training eruit kan gaan zien, en zo kunnen wij kijken hoe je reageert op bepaalde trainingsvormen.

Resultaat

#Doelstellingen

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent op ons en wij rekenen op jou. Het is 50 á 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd!) maar wij zorgen ervoor dat je het leuk kan (blijven) vinden. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen we er samen voor dat je verder komt dan alleen.

En juist wanneer je moeite krijgt om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van je doelstellingen en afhankelijk van wat je zelf wilt, kunnen we (tussentijdse) lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kun je zien of dat je op de juiste weg zit.

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. 

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Intake aanvragen