(Sport)voeding & Diëtetiek

krachtwereld.nl

Wil je graag afvallen of heb je hulp nodig bij het aankomen of überhaupt bij het opzetten of naleven van een gezond voedingspatroon?

Home > Voeding

Onze werkwijze

Om jou van goede begeleiding te kunnen voorzien is het belangrijk om een voedingsadvies op maat te maken. Een voedingsadvies op maat vraagt om de nodige voorbereiding vanuit onze kant.

Tijdens een intakegesprek, op onze locatie in Dordrecht, nemen wij de tijd om de informatie te verzamelen die nodig is bij het opstellen van jouw persoonlijke voedingsadvies. We bespreken samen je huidige voedingspatroon en als je dat fijn vindt, wordt je lichaam uitgebreid gemeten. Tijdens deze intake kunnen we er ook voor kiezen om extra (gezondheids)informatie in te winnen door het afnemen van een bloedtest Aan de hand van deze bloedtest kunnen we jou nog beter en nog gedetailleerder van voedingsadvies voor zien.

Binnen krachtwereld.nl word je, als je doelstelling bijv. afvallen is, niet gelijk op een streng dieet gezet! Je krijgt handvaten om je levensstijl aan te passen en hierbij is bewustwording erg belangrijk. Niet terugvallen in oude gewoontes wordt hierin de uitdaging. Je nieuwe voedingspatroon kost tijd en komt voort door (kleine of grote) veranderingen aan te brengen, welke de rest van je leven eenvoudig vol te houden zijn. Samen bekijken we wat je doelstelling is en welke werkwijze het beste bij je past. Zodat je daarna een persoonlijk voedingsadvies kunt ontvangen. Met onze online Apps ondersteunen wij 24/7 je vooruitgang.

(Sport)voeding & Diëtetiek

#Doelbewust eten

Als diëtist wil ik je leren om verantwoord, optimaal en doelbewust te leren eten. En dat laatste is ontzettend belangrijk. Als je wilt afvallen vind ik het belangrijk dat je niet het gevoel krijgt dat je aan het diëten bent. Zodat je op verjaardagen van vrienden en familie, net als ieder ander, gewoon iets lekkers kunt nemen. Als HBO gediplomeerd diëtist kan ik je helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Wil je graag afvallen of help je hulp nodig bij het aankomen of uberhaupt bij het opzetten of naleven van een gezond voedingspatroon? Ik kan je helpen. Als je een bepaalde doelstelling hebt maar rekening moet houden met bepaalde ziektebeelden (zoals diabetes, hart- en vaatziekten of bijv. bepaalde intoleranties) ben ook bij ons aan het juiste adres.

Naast deze ziektebeelden hebben wij ook ervaring met behandelprotocollen omtrent hormonen en vrouwenklachten en kunnen wij ook op orthomoleculair niveau advies geven.

Onze Voedingsdeskundige

#krachtwereld.nl

Kwaliteitsregister Paramedici
Voeding
Voeding
Voedingsadvies
Voeding

Wil je weten of het bij je past?

Zonder vertrouwen in ons voedingsadvies kan je traject zonde zijn!

Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) voedingscoach in gesprek. In dit uur nemen we samen je motivatie en medische gegevens door.

Als je het fijn vindt, kan er gelijk een eerste lichaamsmeting plaatsvinden. Zelden leuk natuurlijk, maar het zou bij kunnen dragen aan extra motivatie. En dat is net hetgeen dat wij je mee willen geven na zo’n intake (ook als je besluit jouw doelstelling niet met ons aan te pakken). Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-

Intake aanvragen