over krachtwereld.nl

Home > Over ons

Gedreven door kennis

Professionaliteit

Klantgericht, vakbekwaam & doelbewust

krachtwereld.nl

Binnen krachtwereld.nl ontwikkelen wij ons van kennis en vaardigheden, zodat wij de klant altijd van de beste begeleiding kunnen voorzien.

#plezier

Wij geloven in elkaars kunnen en kijken om naar elkaar, ons werk is zinvol. We hebben elkaar nodig om op elk vlak optimaal, verantwoord & doelbewust resultaat te behalen. Alleen dan kun je méér en kom je verder dan alleen. Synergie tussen klant, fysiotherapie, voeding, en personal training is hierin onmisbaar. Krachtwereld.nl is te allen tijde vanuit passie en bezieling betrokken bij haar klanten, collega’s en relaties, niet omdat het moet maar omdat we dat oprecht zijn. We zijn trots op behaalde resultaten en laten dit graag merken aan onze klanten.

Missie

De doelstelling van de klant wordt onze doelstelling en wat die uitdaging ook is, we gaan hem samen aan. Onze missie is om onze klanten te begrijpen. Ze het gevoel te geven, dat ze gezien en gehoord worden met als doel ze verder te helpen binnen hun gezondheidsdoelstellingen. Omdat ze zelf niet de tijd (willen of kunnen) vrij maken, gebrek aan motivatie hebben of niet de kennis of kunde hebben om dit adequaat op te pakken. Met onze begeleiding willen wij elke klant optimaal, verantwoord en doelbewust laten functioneren. Zodat onze klanten met bruikbare tools de toekomst in kunnen.

Visie

Als multidisciplinair team geloven wij sterk in het feit dat je samen verder komt dan alleen. De klant staat centraal en persoonlijk contact staat hoog in het vaandel, voor een ieder die daarvoor openstaat. Vanuit onze disciplines stimuleren wij een gezonde levensstijl, waarbij bewegen, gezonde voeding en gezondheid ansicht centraal staan. Wij werken vanuit onze passie voor ons vak om zo de kwaliteit van leven op zowel fysiek als mentaal (gedragsverandering) gebied te vergroten.

Ons Team

#krachtwereld.nl

Social Media

coming your way

Volg onze stories, posts of berichten