Zwanger & Sterk

Blijf zwangerFit

Tijdens de Zwanger & Sterk trainingsprogramma komen diverse spiergroepen aanbod. Dit zijn de spiergroepen die hard nodig zijn tijdens de zwangerschap, de bevalling en voor het herstellen daarna.

Home > Zwanger & Sterk

Zwanger & Sterk trainingsprogramma

Zwanger & Sterk Begeleiding

#voorbereiding voor de bevalling

Persoonlijke coaching als optimaal, verantwoord en doelbewuste voorbereiding voor je bevalling – dat kan bij krachtwereld.nl. Zo krijg je tijdens het Zwanger & Sterk programma goede begeleiding en blijf je fit tijdens je zwangerschap. Samen met onze gediplomeerd specialisten op het gebied van personal training (gecertificeerd ZwangerFit® coach), fysiotherapie (MSc. manueel therapeut en MSc. Echografist) en gediplomeerd Borstvoedingscoach en diëtist bereiden we jou zo goed mogelijk voor op wat komen gaat.

Tijdens de energieke trainingen kun je zowel indoor- als outdoor samen met andere moeders (in spé) aan je kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen werken. En tijdens de Zwanger & Sterk lessen komen diverse spiergroepen aanbod. De spiergroepen die straks het hard nodig zijn tijdens je bevalling staan natuurlijk centraal. Het versterken van je buik, benen, rug en armen zijn onmisbaar in dit traject. Samen met onze gediplomeerde zwangerschap coaches kun jij aan de slag gaan met jouw lichaam.

Bewegen vanuit een goede houding en bewust worden van je bekkenbodem staat tijdens deze lessen centraal. Het Zwanger & Sterk trainingsprogramma is een combinatie van wekelijkse krachttraining en theorie avonden waar je deel aan kunt nemen. Deze theorie avonden zijn los te boeken. Voor een optimale voorbereiding op je bevallen raden wij dit aan. Zwanger & Sterk is in Dordrecht de perfecte combinatie voor een optimale voorbereiding op de bevalling. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om tijdens dit traject een voorsprong te pakken op je herstel daarna. Want ook dat komt aanbod tijdens dit traject. Dit komt jouw en baby op langer termijn ten goede!

1x per week

€20,-

€80,- per maand

2x per week

€35,-

€140,- per maand

Trotse partner

ProFundum Academy

Zwanger & Sterk trainingsprogramma

Zwanger & Sterk is een compleet programma met small group personal training gegeven door een ZwangerFit trainer. Aanvullend met 4 informatie avonden van 1,5 uur met onze specialisten.

Dit programma wordt gedragen door een multidisciplinair team waaronder een ZwangerFit trainer, diëtist, manueel therapeut met echografie, borstvoedingscoach en massagetherapeut voor de zwangerschapsmassages. En onze samenwerkingspartner ProFundum Instituut.

 

  • Vanaf 12 weken zwangerschap
  • Elke week personal training (max. groepsgrootte 6 pers.)
  • 4 theorie avonden met informatie
Tijden trainingen

Zwanger & Sterk Maandag 19:00 – 20:00u
Zwanger & Sterk Woensdag 19:00 – 20:00u
Zwanger & Herstel Maandag 20:00 – 21:00u
Zwanger & Herstel Woensdag 20:00 – 21:00u

 

Inschrijven is nu mogelijk!

"*" indicates required fields

Naam*

Vergoedingen

Je eigen risico wordt niet aangesproken. De Zwanger & Sterk lessen worden grotendeels door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullende pakket vergoed. Als je hier meer informatie over wilt raden wij aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Wil je weten of het bij je past?

Persoonlijke coaching ter voorbereiding voor je bevalling.
Bij krachtwereld.nl gaan onze specialisten met jou aan de slag om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Aanmelden Zwanger & Sterk