Fitness

Vanaf €50 per maand

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende sportschool in Dordrecht? Kom eens kennismaken met de fitness mogelijkheden binnen krachtwereld.nl!

Zo kun je onbeperkt fitnessen, klimmen, squashen, groepslessen volgen en gebruik maken van onze luxe massagestoel. In de sportschool kun je ook begeleid sporten door middel van onze nieuwste EGYM apparatuur.

Ben je nieuwsgierig hoe het is om bij ons te  sporten? Plan dan nu jouw eerste proefles, deze is geheel gratis en vrijblijvend!

Home > Fitness

Krachtwereld.nl heeft alles onder één dak! Van klimmen, fitnessen, yoga, echografie, EMB testen, diëtetiek, personal training, skiën, squashen, EGYM… en nog VEEL meer! In deze sportschool raak je niet verveeld.

De sportschool van 2000 m2 biedt veel mogelijkheden, maar blijft persoonlijk van karakter. Een glimlach is geen uitzondering bij klanten en teamleden van krachtwereld.nl. Een sportschool waar jij veilig en op een positieve manier kunt werken aan jouw doelen.

De slogan: ‘Gedreven door kennis’, komt voort uit de drijf om als sportschool continue te blijven ontwikkelen. Elk teamlid van krachtwereld.nl heeft de juiste diploma’s en doet elk jaar 1 tot 3 cursussen of opleidingen. Zo kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren.

De sportschool beschikt ook over de nieuwste EGYM apparatuur. Deze apparatuur maakt het mogelijk om begeleid te sporten. Zo hoef je nooit meer een apparaat in te stellen. Dit doet de apparatuur voor jou!

De fitness is ook toegankelijk voor klanten met een rolstoel. Wij kunnen de training zo aanpassen dat jij zelfstandig oefeningen kunt doen op bijvoorbeeld de EGYM!

Gratis proefles? Bel dan naar 078 785 2868

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag en zondag 08:00 - 14:00

* Openingstijden kunnen afwijken met feestdagen.

 Personal training

#Get progress

Weet je niet waar je moet beginnen? Start dan eerst met personal training. Wij helpen je graag op weg met de eerste stappen richting jouw doel. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 Voedingsadvies

#Stay Healthy

Wil je graag afvallen? Weet je niet hoe?

Binnen krachtwereld.nl kan onze diëtist jou helpen om een gezond eetpatroon aan te leren en dit ook te behouden. Zo zul je nieuwe patronen aanleren en automatisch overtollige kilo’s verliezen!

 Fysiotherapie

#Be fit stay fit

Klachten vrij sporten? 

Binnen krachtwereld.nl kan onze manueel therapeut door middel van verschillende methodes jou van jouw klachten afhelpen. Dit begint bij het maken van een juiste diagnose. Met behulp van de echo is de juiste diagnose eerder vastgesteld. 

Ons Team

#krachtwereld.nl

Fitness dumbells
Personal training
Personal training
Personal training

Wil je fit blijven?
Sluit dan het fitnessabonnement af

Wil je je aanmelden voor een fitness abonnement, geef dan aan welke dienst je al afneemt.

Voor het afsluiten van een fitnessabonnement wordt er eenmalig €15,- administratiekosten in rekening gebracht.

Fitnessabonnement aanvragen