Resultaten

Home > Resultaten

%

Boekt al resultaat op de eerste meting!

Het succes van onze klanten staat gelijk aan ons succes. Jouw doelstelling wordt onze doelstelling en wat die uitdaging ook is, we gaan hem samen halen. Binnen krachtwereld.nl staan wij voor meetbaar, zichtbaar én voelbaar resultaat. Deze drie componenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet elke klant wilt zijn of haar resultaten online, hier hebben wij uiteraard begrip voor. Van de klanten die dat geen probleem vinden kun je hieronder resultaten en recensies lezen.

#Doelstellingen

Doelstelling: afvallen en gezondheid verbeteren (diabetes)

– 23kg afgevallen
– 8,4 gezakt in BMI
+ 94 gestegen in BMR
– 62,5cm kwijt aan buik-/heupomvang
– 27% vetpercentage
+ 0,7 kg spiermassa
! Van diabetes afgekomen

– Nadine (24)

Doelstelling: afvallen en op korte termijn fit worden voor de landmacht

– 14,2 kg afgevallen
– 4,7 gedaald in BMI
– 9 gedaald in BMR
– 29 cm kwijt aan buik-/heupomvang
– 12,6% vetpercentage
+ 0,3 kg spiermassa

– Lex (21)

” Bij elke training ga ik tot het uiterste. En met resultaat! Door het team van Krachtwereld.nl zit ik nu al ruim 2 jaar lekker in mijn vel. Ik ben met een goed gevoel 10kg afgevallen. Snel afvallen is niet moeilijk. Een nieuwe levensstijl volhouden wel. Dankzij hen lukt me dat. Sporten bij Krachtwereld.nl, inclusief alle voedingsadviezen, is echt afzien, maar ook ontzettend leuk. ” – Antoin Peeters, RTL Nieuws

“Al snel had ik de smaak te pakken en vond ik het écht leuk om te gaan sporten en begon ik er zelfs naar uit te kijken. Dat is iets dat ik zeker 15 jaar niet meer heb gehad. Ik ben blij dat ik voor PT bij Orpheo heb gekozen, dankzij hem heb ik het plezier in sporten gevonden, ben ik gemotiveerd en boek ik echte resultaten!”

– Chantal (31)

“Wat ik erg prettig vind aan de begeleiding van dit team is de fijne omgang en de ruimte die ik krijg als klant. De bekende stok achter de deur, goede menu adviezen en tips waar je zelf niet zo snel opkomt doen mij goed. Daarnaast is het team van Krachtwereld.nl ontzettend leuk!”

– Petra (55)

“In 10 weken van compleet a-sportief naar balen als ik een week moet overslaan. Dat is een knappe prestatie!”

– Irene (46)

Ons Team

#krachtwereld.nl

Social Media

coming your way

Volg onze stories, posts of berichten