Zwanger & Herstel

Ontzwangeren

Tijdens de Zwanger & Herstel trainingen is het van groot belang dat je de juiste oefeningen uitvoert, in de juiste volgorde en met de juiste intensiteit.

Home > Zwanger & Herstel

Zwanger & Herstel training

#maatwerk training

Ze zeggen het niet voor niets… na 9 maanden zwangerschap, moet je lichaam ook 9 maanden ‘ontzwangeren’ en ja, dit klopt. Trainen na je zwangerschap met begeleiding is buitengewoon belangrijk!

Tijdens de Zwanger & Herstel trainingen is het van groot belang dat je de juiste oefeningen uitvoert, in de juiste volgorde en met de juiste intensiteit. Als je te zwaar of te snel gaat trainen kunnen er zelfs meer problemen in je bekken en buikspieren ontstaan. Trainen na een zwangerschap is maatwerk en daarvoor ben je bij krachtwereld.nl aan het juiste adres.

Ze noemen een bevalling niet voor niets, een aanslag op je lichaam. Samen met onze professionals kijken wij naar wat voor jou en je lichaam het beste is. Als we twijfelen over bijv. je diastase of over andere gerelateerde klachten na je bevalling, schakelen wij intern graag door met onze afdeling Fysiotherapie. Binnen deze afdeling kunnen we kijken of we het noodzakelijk vinden om bijv. eens a.d.h.v. een echo naar je buikspieren of bekken te kijken. Onze Echografist kan n.a.v. deze echo gelijkschakelen met onze Zwangerschapstrainingscoaches. Een toevoeging en meerwaarde waar wij intern erg trots op zijn. Dichter bij jouw herstel, kunnen we bijna niet komen.

Benieuwd ofdat het programma van Zwanger & Herstel iets voor jou kan zijn? Laat je gegevens achter, dan nemen we graag contact met je op. Vind je het leuk om een les of aantal lessen cadeau te doen aan je partner of een vriendin? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Postpartum trainingen

Herstel trainingen 6 weken na de bevalling.

Het is belangrijk om op de juiste manier fysiek te herstellen en te bewegen. Dit kan met behulp van het postpartum programma van krachtwereld.nl onder begeleiding van een Zwanger & Sterk coach.

Trotse partner

ProFundum Academy

Wil je weten of het bij je past?

Persoonlijke coaching na je bevalling.
Trainen na een zwangerschap is maatwerk en daarvoor ben je bij krachtwereld.nl aan het juiste adres.

Aanmelden Zwanger & Herstel