Home > Voeding > Voedingsadvies

Begeleid voedingsadvies

Vanaf €15,- per week

Bij krachtwereld.nl kun je ook terecht voor advies op het gebied van voeding zonder medische indicatie/hulpvraag. Wil je bijvoorbeeld afvallen of juist (spiermassa) aankomen? Of zijn er vragen die jou omtrent voeding bezig houden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Om een voedingsadvies op maat te kunnen maken, is het van belang om elkaar eerst te leren kennen. Tijdens een intakegesprek, op onze locatie in Dordrecht, nemen wij de tijd om de informatie te verzamelen die nodig is bij het opstellen van jouw persoonlijke voedingsadvies. We bespreken samen je huidige voedingspatroon en als je dat fijn vindt, wordt je lichaam uitgebreid gemeten.

Binnen krachtwereld.nl word je niet gelijk op een streng dieet gezet! Je krijgt handvaten om je levensstijl aan te passen en hierbij is bewustwording erg belangrijk. Niet terugvallen in oude gewoontes wordt hierin de uitdaging. Je nieuwe voedingspatroon kost tijd en komt voort door (kleine of grote) veranderingen aan te brengen, welke de rest van je leven eenvoudig vol te houden zijn. Samen bekijken we wat je doelstelling is en welke werkwijze het beste bij je past. Zodat je daarna een persoonlijk voedingsadvies kunt ontvangen. Met onze online Apps ondersteunen wij 24/7 je vooruitgang.

Verantwoord eten

#Doelstellingen

Onze Voedingsdeskundige

#krachtwereld.nl

Wil je weten of het bij je past?

Zonder vertrouwen in ons voedingsadvies kan je traject zonde zijn! Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) voedingscoach. 

Als je het fijn vindt, kan er gelijk een eerste lichaamsmeting plaatsvinden. Zelden leuk natuurlijk, maar het zou bij kunnen dragen aan extra motivatie. En dat is net hetgeen dat wij je mee willen geven na zo’n intake (ook als je besluit jouw doelstelling niet met ons aan te pakken). Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Intake aanvragen