Bananenpannenkoekje

Home > Recepten > Bananenpannenkoekje

Tussendoortje, Ontbijt

Recept bananenpannenkoek

Bananenpannenkoekje

10 minuten

Bereiding

  • Prak de banaan met een vork fijn in een kommetje.
  • Meng met de eieren.
  • Voeg voor de binding 1-2 eetlepels havermout toe (hou je niet van havermout? Dan kun je dit ook achterwege laten. Wel valt hij dan wat eerder uit elkaar tijdens het omdraaien).
  • Breng het mengsel op smaak met kaneel.
  • Vet een koekenpan in met de olie.
  • Gooi het mengsel in de pan en bak de pannenkoek gaar.
  • De bananenpannenkoek is klaar om te eten!

Ingrediënten

Ingrediënten voor 1 pannenkoek:

  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 1-2 eetlepel havermout
  • kaneel
  • 1 theelepel olijfolie

Extra benodigdheden

Ingrediënten topping (optioneel):

  • 1-2 eetlepels skyr / magere kwark
  • fruit

Optioneel:

  • Geef de bananenpannenkoek een topping door er 1-2 eetlepels skyr of magere kwark op te smeren.
  • Maak het af met fruit na keuze.

Geniet ervan!

P.s. lekker als ontbijt of als goede aanvulling naar een flinke krachttraining.