Tussendoortje, Ontbijt

Bananenpannenkoekje
10 minuten
Bereiding
- Prak de banaan met een vork fijn in een kommetje.
- Meng met de eieren.
- Voeg voor de binding 1-2 eetlepels havermout toe (hou je niet van havermout? Dan kun je dit ook achterwege laten. Wel valt hij dan wat eerder uit elkaar tijdens het omdraaien).
- Breng het mengsel op smaak met kaneel.
- Vet een koekenpan in met de olie.
- Gooi het mengsel in de pan en bak de pannenkoek gaar.
- De bananenpannenkoek is klaar om te eten!
Ingrediënten
Ingrediënten voor 1 pannenkoek:
- 1 banaan
- 2 eieren
- 1-2 eetlepel havermout
- kaneel
- 1 theelepel olijfolie
Extra benodigdheden
Ingrediënten topping (optioneel):
- 1-2 eetlepels skyr / magere kwark
- fruit
Optioneel:
- Geef de bananenpannenkoek een topping door er 1-2 eetlepels skyr of magere kwark op te smeren.
- Maak het af met fruit na keuze.
Geniet ervan!
P.s. lekker als ontbijt of als goede aanvulling naar een flinke krachttraining.