Diner
Courgettespaghetti met kipfilet, tomaat, mozzarella en pesto
20 minuten
Bereiding
- Kook de volkoren spaghetti gaar en maak ondertussen de courgettespaghetti met de spirelli.
- Snipper de ui en snij de kipfilet en mozzarella in stukjes.
- Verwarm een wokpan op hoog vuur en doe de olie in de pan.
- Pers de knoflook erin uit en doe de blokjes kipfilet er doorheen.
- Wok met de ui en bak daarna de cherrytomaatjes mee.
- Voeg de courgettespaghetti toe en laat enkele minuten garen.
- Breng op smaak met peper en pesto.
- Doe de volkoren spaghetti in een bord en schep het wokmengsel er op.
- Serveer met mozzarella en eventueel basilicumblaadjes.
Ingrediënten
Ingrediënten voor 2 personen:
- 60 g ongekookte volkoren spaghetti
- 1 courgette (courgettepasta ook kant-en-klaar te koop in de supermarkt)
- 1 ui
- 250 g kipfilet
- 125 g (light) mozzarella
- 10 ml olie
- 1 teentje knoflook
- 250 g cherrytomaatjes
- Peper
- 20 g pesto
- Basilicumblaadjes
Extra benodigdheden
Eet smakelijk!