Hapjes
Omeletwrap met pesto van bouillon
10 minuten
Bereiding
Voor de omeletwraps
- Klop 3 eieren in een mok.
- Verwarm een pan op hoog vuur.
- Doe er 1 theelepel olie in en bak een omelet
- Herhaal dit met de overige 3 eieren.
- Laat de 2 omeletten even afkoelen.
Voor de pesto
- Stop de basilicumblaadjes, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en knoflook in een keukenmachine.
- Mix totdat het is vermalen tot een groene massa.
- Voeg de bouillon toe en mix nogmaals goed door elkaar.
- Breng op smaak met peper.
Voor de afwerking
- Besmeer de omeletwraps met de zelfgemaakte pesto.
- Beleg met kalkoen-/kipfilet en verse kruiden.
- Rol op, snij in 5 stukken en steek er een satéprikker in.
Ingrediënten
Ingrediënten voor 2 wraps (10 hapjes):
Voor de omeletwraps
- 6 eieren
- 2 theelepels olie
Voor de pesto
- 20 g verse basilicumblaadjes
- 20 g pijnboompitten
- 20 g Parmezaanse kaas
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels groentebouillon
- Peper
Voor de afwerking
- 6 plakjes kalkoen-/kipfilet
- Verse kruiden (basilicum, bieslook)
Extra benodigdheden
Gezellig voor in het weekend of met een feestje 😉