Tussendoortje
Dit recept hebben we voor het eerst met koningsdag geprobeerd, maar beviel ons zo goed dat we deze vaker maken. Gelukkig mag dat ook, want het is super lekker én gezond! Wie lust er een stuk taart?
1 taart is goed voor 8 stukken
30 minuten
Bereiding
Ingrediënten
Wat je nodig hebt :
- 180 gr havermout;
- 80 gr amandelmeel;
- 7 st dadels, ontpit en in stukken;
- 3 el zonnebloemolie;
- 0.5 tl gemalen kruidnagel of pumpkin spice kruidenmix;
- 4 el zoetstof (op basis van stevia) Voor de yoghurt-fruitlaag;
- 8 blaadjes gelatine;
- 800 gr gehalveerde perziken, op sap afgegoten (zonder toegevoegd suikers);
- 3 eetlepels sinaasappelsap of wortelsap;
- 600 gr magere kwark;
- 5 el zoetstof (op basis van stevia).
Extra benodigdheden
Extra:
Springvorm 20–24 cm
bakpapier, foodprocessor
Blender (of gebruik een hoge kan + staafmixer)
Staande mixer of garde. Lees in de opmerkingen hoe het verder moet. Eet smakelijk!