Tussendoortje
Skyrtaart
20 minuten
Bereiding
- Leeg de bakjes Skyr in een keukenmachine en mix de Skyr glad.
- Week de gelatine blaadjes ongeveer 5 minuten los van elkaar in koud water.
- Leg ondertussen de lange vingers op de bodem van de springvorm en besprenkel met water.
- Knijp vervolgens de gelatine blaadje goed uit en los ze op in 5 eetlepels kokend water (de blaadje moeten echt volledig opgelost zijn).
- Doe de opgeloste gelatine bij de Skyr in de keukenmachine en mix goed door elkaar.
- Giet het mengsel voorzichtig in de springvorm.
- Laat de taart minimaal 2 uur goed opstijven in de koelkast.
- Snij in in puntjes en serveer.
Ingrediënten
Ingrediënten voor 1 taart:
- 2 bakken Skyr (smaak na keuze)
- 11 gelatine blaadjes
- 17 lange vingers
Extra benodigdheden
- Maak het nog feestelijker met stukje vers fruit erop!!
Gezondere versie op taart!