Diner
Vegetarische kip kerrie met erwten
30 minuten
Bereiding
- Kook de rijst in ruim water in 10 minuten gaar. Giet de rijst af en spoel deze af met water.
- Kook ook de erwten gaar in ruim water voor 10 min, en giet deze daarna af.
- Verhit een koekenpan of wok met 1 eetlepel olijfolie. Bak hierin de vegetarische kipstukjes goud bruin.
- Voeg als eerst de kip kerrie kruiden bij de kipblokjes en vervolgens 500ml melk en 500ml water. Breng het geheel al roerend aan de kook.
- Voeg tenslotte de erwten toe aan het mengsel.
- Serveer de rijst en het mengel apart van elkaar. Geniet van je vegetarische kip kerrie!
Ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen:
- 350 gram vegetarische kipstukjes
- 300 gram ongekookte rijst
- 600 gram doperwten
- 2 zakjes kerrie kruiden (Knorr), bereid
- *500 mL melk en 500mL water
- 1 eetlepel olijfolie
Extra benodigdheden
*Afhankelijk van de voorkeursconsistentie de hoeveelheid melk en water toedienen. Voedingswaarden zijn op basis van 500mL melk