Personal training aan huis

Vanaf €150,- per week

Personal training aan huis hoe fijn is dat? Onze personal trainer komt graag bij je langs. In de sportkamer, de tuin of de garage … niets is ons onbekend.

Ook als je met het gezin, zoon of dochter, vriend of vriendin of welk familielid dan ook, wilt sporten.

Tijdens onze personal training aan huis, krijgt jouw lijf de aandacht die het verdient!

Home > Personal training > Personal training aan huis

Onze werkwijze

Personal training is erg persoonlijk. Ook aan huis. En gelukkig maar! Het is voor beide partijen fijn om voorafgaand aan een traject eerst te kijken of dat er daadwerkelijk een klik is tussen jou en onze personal trainer. Erg belangrijk, want zonder wederzijds vertrouwen tijdens een traject kan alle inspanning zonde zijn, ook aan huis.

De klik en het wederzijds vertrouwen kun je, in eerste instantie ervaren, tijdens een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer aan huis. Als je het fijn vindt kan er gelijk een lichaamsmeting plaatsvinden. Dit is niet verplicht. Tijdens deze intake streven we er ook naar om 20 minuten te sporten. Zo kun je letterlijk ervaren of personal training aan huis iets voor je is.

Benieuwd of dat onze personal trainer bij jou aan huis komt i.v.m. de kilometer afstand? Neem contact met ons op.

(Tussentijdse) Lichaamsmetingen

#Doelstellingen

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent online op ons en wij rekenen natuurlijk op jou. Het is 50 a 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd) maar wel op jouw niveau. Wij doen ons uiterste best om het leuk te laten blijven. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting – zorgen wij ervoor dat je verder komt dan alleen.

Ook wanneer je moeite krijgen om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van je doelstellingen en afhankelijk van wat je zelf wilt, kunnen we tussentijdse lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kunnen je, afzonderlijk (indien gewenst) zien of je zelf op de juiste weg zit.

Zien we je binnenkort? We kijken er naar uit!

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door.

Je hebt een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zul je zien dat ook jouw doelstellingen online haalbaar zijn.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €150,-.

Intake aanvragen