Personal training online

Vanaf €42,- per week

In het echt is sporten leuk, maar personal training online kan het nog leuker zijn! Zeker wanneer jij je daar prettiger bij voelt.

Tijdens onze personal training online, krijgt jouw lijf de aandacht die het verdient! Door de persoonlijke aandacht die je, ook online van ons kan krijgen, heb je de mogelijkheid om op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat te halen.

Home > Personal training > Personal training online

Onze werkwijze

In het echt is sporten leuk, maar online kan het nog leuker zijn! Zeker wanneer jij je daar prettiger bij voelt.

Tijdens onze personal training online, krijgt jouw lijf de aandacht die het verdient! Door de persoonlijke aandacht die je, ook online van ons kan krijgen, heb je de mogelijkheid om op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat te halen. Je hebt een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zul je zien dat ook jouw doelstellingen online haalbaar zijn.

Afvallen, aankomen, conditie verbetering krachttraining of bijv. sport specifieke training, wij staan ook online voor je klaar!

(Tussentijdse) Lichaamsmetingen

#Doelstellingen

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent online op ons en wij rekenen natuurlijk op jou. Het is 50 a 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd) maar wel op jouw niveau. Wij doen ons uiterste best om het leuk te laten blijven. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen wij voor dat je online verder komt dan alleen.

Ook wanneer je moeite krijgen om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van je online doelstellingen en afhankelijk van wat je zelf wilt, kunnen we tussentijdse lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kunnen je, afzonderlijk (indien gewenst) zien of je zelf op de juiste weg zit.

Zien we je online binnenkort? We kijken er naar uit!

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door.

Je hebt een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zul je zien dat ook jouw doelstellingen online haalbaar zijn.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Intake aanvragen