Personal training op externe locatie

Vanaf €150,- per week

Personal training op externe locatie hoe fijn is dat?

Onze personal trainer komt graag bij jou of jullie langs. In het park, de bedrijfshal, overige kantoren of bedrijfsruimte … niets is ons onbekend.

Ook als je met het hele team of de hele afdeling wilt sporten.

Home > Personal training > Personal training op externe locatie

Onze werkwijze

Personal training is erg persoonlijk, juist op locatie. En gelukkig maar! Het is voor alle partijen fijn om voorafgaand aan een traject eerst te kijken of dat er daadwerkelijk een klik is tussen jou of jullie en onze personal trainer. Erg belangrijk, want zonder wederzijds vertrouwen tijdens een traject kan alle inspanning zonde zijn, juist op locatie.

De klik en het wederzijds vertrouwen kun je, in eerste instantie ervaren, tijdens een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben jij of zijn jullie een uur met jouw (toekomstige) personal trainer op locatie. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door. Als je het fijn vindt kan er gelijk een lichaamsmeting plaatsvinden. Dit is niet verplicht. Tijdens deze intake streven we er ook naar om 20 minuten te sporten. Zo kun je letterlijk ervaren of personal training op locatie iets voor jou of jullie kan zijn. Voor een intake op locatie vragen wij een vergoeding van €150,-

Benieuwd of dat onze personal trainer bij jou op locatie langskomt i.v.m. de kilometer afstand? Neem telefonisch contact op dan bespreken we het samen.

(Tussentijdse) Lichaamsmetingen

#Doelstellingen

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent online op ons en wij rekenen natuurlijk op jou of op jullie. Het is 50 a 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd) maar wel op jouw niveau. Wij doen ons uiterste best om het leuk te laten blijven. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belastingen – zorgen wij ervoor dat jij of jullie verder komen dan alleen.

Ook wanneer je moeite krijgen om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om jou of jullie uit die sleur te halen. Afhankelijk van je doelstellingen en afhankelijk van wat je of jullie zelf willen kunnen we tussentijdse lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kunnen je, afzonderlijk (indien gewenst) zien of je zelf op de juiste weg zit.

Zien we jou of jullie binnenkort? We kijken er naar uit!

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door.

Je hebt een stok (met passie voor het vak) achter de deur! Door de manier waarop je getraind wordt zul je zien dat ook jouw doelstellingen online haalbaar zijn.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €150,-.

Intake aanvragen