Personal training TRIO

Vanaf €130,- per maand per persoon

Alleen sporten is leuk! Maar samen kan het nog leuker zijn! En daarom kun je bij krachtwereld.nl ook met z’n drieën personal training volgen.

Door de persoonlijke aandacht die jullie van ons krijgen, hebben jullie de mogelijkheid om op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat te halen.

Afvallen, aankomen, conditie verbetering, loopscholing, krachttraining of bijv. sport specifieke training, wij staan voor jullie klaar!

Home > Personal training > Personal training TRIO

Onze werkwijze

Naast 1 op 1 Personal training en Personal training DUO kun je bij krachtwereld.nl in Dordrecht, ook gebruik maken van Personal training TRIO.

Alleen sporten is leuk, maar met zijn drieën kan het nog leuker zijn. En daarom kun je bij krachtwereld.nl ook met zijn drieën personal training volgen.

Door de persoonlijke aandacht die jullie van ons krijgen, hebben jullie de mogelijkheid om op een optimale, verantwoordelijke en doelbewuste manier resultaat te halen. Afvallen, aankomen, conditie verbetering, loopscholing, krachttraining of bijv. sport specifieke training, wij staan voor jullie klaar!

Belangrijke criteria aan deze wens is wel, dat het belangrijk is dat jullie als TRIO op dezelfde momenten kunnen trainen met elkaar en dat jullie (sport)niveau op medisch vlak niet gigantisch verschilt. Dit betekent dat jullie wel met elkaar mee kunnen komen in de training. Niet qua gewichten, want iedereen is op een andere manier sterk. Maar meer op basis van medische blessures. Dus stel iemand heeft een hernia, en de ander mist een been.. dan wordt de personal training voor de derde persoon heel anders dan de training voor de personen met een hernia en missend been. Dat geeft niet, we zijn behoorlijk creatief! Maar onze ervaring heeft ons wel geleerd dat een te groot verschil op medisch vlak, op langer termijn ook voor kleine irritatie bij de andere sporters kan zorgen. Als je graag Personal training TRIO wilt afnemen, adviseren wij jullie graag om hier – voor jullie zelf – rekening mee te houden.

“Teamwork makes the dream work”

#personaltraining

(Tussentijdse) Lichaamsmetingen

#Doelstellingen

Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jullie rekenen op ons en wij rekenen op jullie. Het is 50 a 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd) maar wel op jullie niveau. Wij doen ons uiterste best om het leuk te laten blijven voor jullie. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen wij er samen voor dat je samen verder komt dan alleen.

Ook wanneer jullie moeite krijgen om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van jullie doelstellingen en afhankelijk van wat jullie zelf willen, kunnen we tussentijdse lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kunnen jullie, ieder afzonderlijk (indien gewenst) zien of je zelf op de juiste weg zit.

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door.

Als er gegevens zijn die je liever niet met je maatjes deelt, maar dat wel belangrijk is voor je personal trainer is dat geen probleem. Je kunt dit vooraf aangeven bij jouw (toekomstige) personal trainer. Hierbij kun je bijv. denken aan een net beginnende zwangerschap.

Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €50,- als TRIO.

Intake aanvragen