Personal training Zwanger & Sterk

Vanaf €95,- per maand

Binnen krachtwereld.nl kun je voorafgaand, tijdens en na je zwangerschap verantwoord, optimaal en doelbewust personal training volgen.

Ontzettend fijn want het is natuurlijk meermaals bewezen dat fit blijven en in beweging zijn bijdraagt aan het verminderen van ‘klachten’ en andere ongemakken tijdens de zwangerschap.

Daarbij geeft het ook nog eens een dosis energie! Wat voor jou en de baby belangrijk kan zijn.

Home > Personal training > Personal training Zwanger & Sterk

Zwanger & Sterk training

Onze werkwijze

Samen met onze personal trainer Larissa (gespecialiseerd in pre en postnatale trainingsmethodieken) ga je samen opzoek naar wat voor jou en je lichaam past. Actief bewegen staat natuurlijk voorop, maar weet je bijvoorbeeld ook dat je veel oefeningen niet mag doen? Door de juiste kennis en kunde samen te voegen met jouw lijf kunnen we een programma op maat aanbieden, waarin je zowel binnen- als buiten verantwoord, doelbewust en optimaal kunt sporten. Tijdens de personal training kan er gewerkt worden aan je conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en indien gewenst: je snelheid.

Ook voor de baby is het belangrijk om fit voorafgaand, tijdens en na de zwangerschap te zijn. Weet je dat er (nadrukkelijk bewezen) meer constante hersenactiviteit gemeten is bij een baby waarvan de moeder tijdens haar zwangerschap sport of heeft gesport?

Zo fit mogelijk zijn tijdens en na je zwangerschap draagt ook bij aan sneller en beter herstel. Met onze personal trainingssessies op maat kunnen wij onze personal training verantwoord, optimaal en doelbewust geven met oog voor je zwangerschap. Zo kun je met meer vertrouwen in eigen lichaam de bevalling tegemoet gaan en verklein je de kans op verzakkingsklachten, bekkeninstabiliteit, onderrugblessures en vermoeidheid.

Zwanger & Sterk training

Zwanger & Sterk is een compleet programma met small group personal training gegeven door een ZwangerFit trainer. Aanvullend met 4 informatie avonden van 1,5 uur met onze specialisten.

Dit programma wordt gedragen door een multidisciplinair team waaronder een ZwangerFit trainer, diëtist, manueel therapeut met echografie, borstvoedingscoach en massagetherapeut voor de zwangerschapsmassages.

  • Vanaf 12 weken zwangerschap
  • Elke week personal training (max. groepsgrootte 6-8 pers.)
  • 4 theorie avonden met informatie

Informatieavonden

Voeding & diëtetiek 30 maart 19:00 – 20:30 uur
Bekkenbodem informatie 20 april 19:00 – 20:30 uur
Borstvoeding 25 mei 19:00 – 20:30 uur
Ontspanning en klachten 29 juni 19:00 – 20:30 uur

 

Inschrijven is nu mogelijk!

"*" indicates required fields

Naam*
Zwanger & Sterk

Wil je weten of het bij je past?

Binnen krachtwereld.nl maken wij gebruik van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met jouw (toekomstige) personal trainer. Leuk en belangrijk! Want zo leer je elkaar kennen. In dit uur nemen jullie met elkaar jullie motivatie, doelstellingen en medische amneses door. Actief bewegen staat natuurlijk voorop, maar weet je bijvoorbeeld ook dat je veel oefeningen niet mag doen? Voor deze intake vragen wij een vergoeding van €35,-.

Intake aanvragen