Diner
Minestronesoep à la Yvette
20 minuten
Bereiding
- Snij de kipfilet in kleine stukjes.
- Was de groente en snij de prei in dunne halve ringen en de uien en tomaten grof.
- Verwarm de olie in een pan en knijp de knoflook erin uit.
- Fruit de uien in de olie en bak de tomatenpuree kort mee.
- Gooi alle tomaten erbij en laat 5 minuten meebakken.
- Breng op smaak met paprikapoeder.
- Voeg 1,5 liter water met de bouillonblokjes toe en breng aan de kook.
- Kook ondertussen in een andere pan de pasta gaar en kook de kipfiletblokjes mee.
- Spoel de maïs en bonen af.
- Puree de soep en voeg de prei, maïs en bonen toe.
Ingrediënten
- 350 g kipfilet
- 1 prei
- 125 g ui
- 1 kg tomaten
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 140 g tomatenpuree
- 1 theelepel paprikapoeder (gerookt)
- 2 blokjes runderbouillon
- 1 blikje maïs (140 g)
- 125 g rode kidney bonen
- 125 g ongekookte Barilla Maccheroni (of andere pasta)
Extra benodigdheden
–