Diner, Tussendoortje, Hapjes
Springrolls / lenterolletjes
20 minuten
Bereiding
- Kook de rijstnoedels gaar en spoel ze af met koud water.
- Snij al de groenten in reepjes (en maak eventueel wokgroenten warm).
- Maak ook van de vis of het vlees dunne reepjes.
- Laat het rijstpapier in een bak met lauw water wellen tot het buigbaar is.
- Leg op een snijplank of natte theedoek en vul na keuze.
- Rol op en serveer met chili- of sojasaus.
Ingrediënten
- (volkoren)noedels
- Groente, zoals: paprika, komkommer, wortel, lente-ui, sla, wokgroenten (kan zowel warm als koud)
- Zalm, garnalen, surimi, kip, vlees (waar je zin in hebt)
- Rijstpapier
- Chillisaus/sojasaus
Extra benodigdheden
Zowel lekker als maaltijd, tussendoortje of hapje!