Vegetarische quinoasalade

Home > Recepten > Vegetarische quinoasalade

Diner, Lunch

Recept vegetarische quinoasalade

Vegetarische quinoasalade met feta, noten en druiven

10 minuten

Bereiding

  • Kook de quinoa in bouillon gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snij de groenten in stukjes en pluk de druiven van de tros.
  • Meng de groenten en druiven door de quinoa.
  • Verkruimel de fetakaas over het geheel en hak de pecannoten in kleine stukjes.
  • Strooi de pecannoten over het gerecht en serveer.

Ingrediënten

  • 130 g ongekookte quinoa
  • ¼ groentebouillonblokje
  • 1 gele paprika
  • ½ rode ui
  • ½ komkommer
  • 150 g druiven
  • 60 g fetakaas
  • 50 g gehakte pecannoten (of andere noten)

Extra benodigdheden

Volop genieten!