Fysiotherapie vanaf €29,50 per week

Als fysiotherapeut kijk ik naar het functioneren van jouw lichaam tijdens bepaalde bewegingen, houdingen etc. Het gaat hierbij over je steun- en bewegingsapparaat. Vanuit dit principe kan ik je helpen met verschillende soorten klachten.
Enkele voorbeelden:
⦁ Tijdens het voetballen voelde je tijdens het sprinten een steek in de achterkant van je bovenbeen en je hebt sindsdien last tijdens lopen en rennen.
⦁ Al enkele weken heb je last van de nek/schouderlijn. Dit uit zich als je een langere periode achter de computer zit.
⦁ Tijdens het verhuizen kreeg je last van de rug toen je een verhuisdoos wilde optillen.

Op deze manier zouden er honderden voorbeelden kunnen volgen. Als fysiotherapeut steef ik ernaar om je weer zo optimaal mogelijk te laten bewegen en functioneren.

Fysiotherapeut Gianni Krachtwereld.nl

ONZE WERKWIJZE

Tijdens een behandeling kan ik voor verschillende behandelmethodes kiezen. Dit kan aan de hand van verschillende specialismes/cursussen. Vooral baseer ik de behandelmethodes op jouw klachten. Hierbij maak ik onderscheid tussen hands-on en hands-off technieken. Deze technieken kunnen altijd in combinatie gebruikt worden.

Hands-on technieken

Hands-on technieken richten zich met name op behandeltechnieken op de behandelbank. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mobilisaties.

Hands-off technieken

Hands-off technieken richten zich met name oefeningen/oefentherapie, coaching en leefstijlinterventies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oefeningen op bepaalde spiergroepen te versterken of tips voor bewegen wanneer je een hele dag op een bureaustoel zit.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Klik hier voor ons prijsoverzicht

WIL JE WETEN OF HET BIJ JE PAST?

Zonder vertrouwen in mij als fysiotherapeut kan je traject zonde zijn! Dit kun je meemaken of aanvoelen tijdens jouw persoonlijke intake. Tijdens deze intake ben je een uur met mij als fysiotherapeut. In dit uur nemen we samen je motivatie en medische gegevens door. Zo kun je zien of wij daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Voor deze intake vragen we een vergoeding van €35,-

INTAKE AANVRAGEN

Klik hier om een intake aan te vragen

In de opmerkingen van het contact formulier kun je aangeven dat je graag een intake wilt aanvragen voor personal training of DUO personal training, voeding, fysiotherapie, massage of overig.

Personal training met een fysiotherapeut is mogelijk, wij hanteren hiervoor dezelfde tarieven als de reguliere personal training. Vergoeding vanuit de zorgverzekeraar is mogelijk maar kan verschillen per zorgverzekeraar.

WIL JE MEER WETEN OVER WAT ONZE FYSIOTHERAPEUT VOOR JOU KAN BETEKENEN?

Onze coaches beantwoorden met plezier al je vragen! Stuur een bericht voor meer informatie of neem telefonisch contact met ons op via:

 

Gianni Attasio

Telefoon: 06 34 98 11 00

E-mail: info@krachtwereld.nl

Fysiotherapeut Gianni Krachtwereld.nl