Bedrukken

Kleding bedrukken in Dordrecht kan bij krachtwereld.nl.

Snel geleverd én hoge kwaliteit!

Home > Bedrukken

Hoe werkt het

Onze drukafdeling

krachtwereld.nl heeft ook een drukafdeling. Deze afdeling is ontstaan tijdens de coronapandemie (maart 2019). In die tijd was het voor ons belangrijk om naast de reguliere disciplines ook op andere manieren inkomsten te genereren. We herinneren ons immers allemaal wel de nare periode dat sportscholen moesten sluiten. De passie en liefde voor het drukken is na deze pandemie gebleven, sterker nog we hebben deze dienstverlening uitgebreid en verrichten deze werkzaamheden nog steeds met erg veel plezier.

De afgelopen drie jaar hebben wij voor veel verschillende particulieren en bedrijven kleding bedrukt. Wij leveren kleding en bedrukking van topkwaliteit en hierdoor staan wij garant voor bedrukking met een lange levensduur! Bedrijfskleding met bijv. logo-bedrukking zorgt voor een representatieve uitstraling. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van jouw bedrijf.

Verschillende soorten bedrukkingen

Ben je op zoek naar een partij die meedenkt in het bedrukken van bedrijfskleding dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze samenwerking met verschillende A- topmerken kunnen wij zowel adviseren in de aanschaf van juiste werkkleding maar uiteraard ook in het bedrukken hiervan.

Ook voor het bedrukken van kleding voor bijv. een (grootschalig) evenement ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedrukken alle soorten kleding en staan garant voor kwaliteit! Daarnaast bedrukken wij ook artikelen zoals bijv. wijntasjes, paraplu’s, rompertjes, tassen en andere artikelen bedrukt.

Wil je iets bedrukt hebben maar ben je geen bedrijf? Geen probleem!

Benieuwd wat wij (nog meer) kunnen bedrukken voor jou?

Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op!

Contactformulier

"*" indicates required fields

Naam