Squash Toernooien

#wedstrijden

Binnen krachtwereld.nl worden er in samenwerking met de Squash Bond Nederland (hierna: SBN) ook squashtoernooien georganiseerd. Houd onze socials in de gaten om te zien wanneer deze toernooien georganiseerd worden. Binnen de SBN worden er meerdere toernooien georganiseerd. Wil je weten wanneer de eerst volgende squashtoernooien zijn? Klik dan op onderstaande link: https://sbn.toernooi.nl/find?DateFilterType=0&StartDate=2022-10-03&EndDate=2023-10-17&page=1 Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een squash toernooi, maar weet je niet zo goed welke je leuk lijkt of vind je het spannend om alleen te gaan? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met je op! Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar onze coach Joraline +31628307172.

Home > Squash > Squash Toernooien

Squashbond Nederland

#branche organisatie

Squash Bond Nederland

krachtwereld.nl is aangesloten bij de branche organisatie Squashbond Nederland (hierna: SBN). SBN organiseert en promoot landelijke competities, evenementen en opleidingen.

Via krachtwereld.nl bestaat er de extra mogelijkheid om competitie bij de SBN te spelen. De competitie loopt van september t/m mei. Naast deze competitie is het ook mogelijk om extra toernooien te spelen, voor meer informatie rondom de competitie bij de SBN klik op de onderstaande link:

https://www.squash.nl/page/23493/Lidmaatschap-individueel

Voor meer informatie rondom toernooien en/of overige evenementen klik op de onderstaande link:

https://sbn.toernooi.nl/find?StartDate=2022-10-03&EndDate=2023-10-17&DateFilterType=0&page=1

Let op! Het is strikt verboden om met zwarte schoenzolen en/of zwarte afgevende schoenzolen onze squashbanen te betreden. Dit soort dergelijke zolen kunnen rubber achterlaten op de ongelakte vloeren. Dit kan zorgen voor een gevaarlijke gladde ondergrond en baanslijtage. Bij geen gehoor aan deze eis kan er een directe boete opgelegd worden van €150,-.