Squash

Squashen in Dordrecht kan bij krachtwereld.nl!

Squash is de ideale manier om in spelvorm fit te worden, actief te zijn en sportief te blijven. Het is een laagdrempelige sport waarbij snel technisch handelen vereist is.

De combinatie tussen deze sport en het sociale aspect dat daarbij hoort, zorgt voor een formule die perfect past in een sportieve leefstijl.

Heb je zelf geen squashspullen, geen probleem! Racket, bal en schoenen kun je bij ons huren. Liever eigen schoenen? Let hier bij op dat alleen lichte zolen zijn toegestaan op de squashbaan, dit ivm het behoudt van de houten vloeren. Dus geen donkere zolen. Twijfel je hierover? Vraag dan even na bij ons.

Home > Squash

Onze squashbanen

Binnen onze muren aan de Sikkelstraat 3 beschikken wij over 2 (twee) volledig vernieuwde en schone squashbanen.

Beide banen hebben een glazenachterwand, waardoor het voor toeschouwers ook leuk is om de sport te bekijken. Wij maken gebruik van een ruim reserveringssysteem. De volgende twee banen kunnen gereserveerd of afgehuurd worden:

JUMBO FOODMARKET (BAAN1)

Jumbo Foodmarket

JUMBO FOODMARKET DORDRECHT
P. A. De Kokplein 152 | 3318 JW | Dordrecht | Winkelcentrum Sterrenburg

KRACHTWERELD.NL (BAAN2)

krachtwereld.nl

krachtwereld.nl BV
Sikkelstraat 3 | 3319 GS | Dordrecht | Dubbeldam

Via onze reguliere lidmaatschappen kun je binnen onze openingstijden, zonder meerprijs een van deze twee banen reserveren.

Via ons prijzenoverzicht kun je zien welke mogelijkheden wij nog meer bieden. Zo kun je bijvoorbeeld ook langs die weg zonder regulier lidmaatschap een baan afhuren.

Squashbond Nederland

#branche organisatie

Squash Bond Nederland

krachtwereld.nl is aangesloten bij de branche organisatie Squashbond Nederland (hierna: SBN). SBN organiseert en promoot landelijke competities, evenementen en opleidingen.

Via krachtwereld.nl bestaat er de extra mogelijkheid om competitie bij de SBN te spelen. De competitie loopt van september t/m mei. Naast deze competitie is het ook mogelijk om extra toernooien te spelen, voor meer informatie rondom de competitie bij de SBN klik op de onderstaande link:

https://www.squash.nl/page/23493/Lidmaatschap-individueel

Voor meer informatie rondom toernooien en/of overige evenementen klik op de onderstaande link:

https://sbn.toernooi.nl/find?StartDate=2022-10-03&EndDate=2023-10-17&DateFilterType=0&page=1

Let op! Het is strikt verboden om met zwarte schoenzolen en/of zwarte afgevende schoenzolen onze squashbanen te betreden. Dit soort dergelijke zolen kunnen rubber achterlaten op de ongelakte vloeren. Dit kan zorgen voor een gevaarlijke gladde ondergrond en baanslijtage. Bij geen gehoor aan deze eis kan er een directe boete opgelegd worden van €150,-.