Squash Competitie

#team

Het lijkt ons leuk om vanuit krachtwereld.nl een competitie team op te starten waarmee we als club mee gaan squashen in de competitie van de SBN (Squash Bond Nederland). Lijkt het jou leuk om mee te spelen in dit team? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier dan nemen wij contact met je op! Je kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar onze coach Joraline +31628307172.

Home > Squash > Squash Competitie

Squashbond Nederland

##BRANCHE ORGANISATIE

Squash Bond Nederland

krachtwereld.nl is aangesloten bij de branche organisatie Squashbond Nederland (hierna: SBN). SBN organiseert en promoot landelijke competities, evenementen en opleidingen.

Via krachtwereld.nl bestaat er de extra mogelijkheid om competitie bij de SBN te spelen. De competitie loopt van september t/m mei. Naast deze competitie is het ook mogelijk om extra toernooien te spelen, voor meer informatie rondom de competitie bij de SBN klik op de onderstaande link:

https://www.squash.nl/page/23493/Lidmaatschap-individueel

Voor meer informatie rondom toernooien en/of overige evenementen klik op de onderstaande link:

https://sbn.toernooi.nl/find?StartDate=2022-10-03&EndDate=2023-10-17&DateFilterType=0&page=1

Let op! Het is strikt verboden om met zwarte schoenzolen en/of zwarte afgevende schoenzolen onze squashbanen te betreden. Dit soort dergelijke zolen kunnen rubber achterlaten op de ongelakte vloeren. Dit kan zorgen voor een gevaarlijke gladde ondergrond en baanslijtage. Bij geen gehoor aan deze eis kan er een directe boete opgelegd worden van €150,-.