Squash Clubladder

#wedstrijdsquash

Binnen krachtwereld.nl maken wij ook gebruik van een clubladder voor het Squashen in Dordrecht.

De clubladder biedt niet alleen uitkomst voor fanatieke of wedstrijdsquashers, maar juist ook voor de doelgroep die tussen de wedstrijdsport en recreatieve sport inzit. Zo maken we deze leuke sport voor alle niveaus toegankelijk!

Zien we jou terug op de clubladder?

Home > Squash > Squash Clubladder

Hoe werkt de Clubladder

Als klant van krachtwereld.nl krijg je nog meer mogelijkheden om meer wedstrijden te kunnen spelen tegen verschillende tegenstanders. De clubladder biedt niet alleen uitkomst voor fanatieke of wedstrijdsquashers, maar juist ook voor de doelgroep die tussen de wedstrijdsport en recreatieve sport inzit. Zo maken we deze leuke sport voor alle niveaus toegankelijk!

De clubladder is inmiddels uitgegroeid tot een bekend begrip, mede door de flexibiliteit van het feit dat je als speler ook rondes kunt overslaan, eventuele wedstrijden kan uitstellen en zelf aan kan geven hoe vaak je wilt spelen. Let op! Dit betekent dat je dus ook vrijblijvend mee kunt doen aan deze clubladder van krachtwereld.nl Squash Dordrecht.

Dankzij een samenwerking tussen Squash Bond Nederland (hierna: SBN) en SportconneXions kunnen resultaten van de club ladderwedstrijden vanaf dit seizoen worden meegeteld voor de landelijke SBN ranking. Super leuk! Want zo kun je nog meer wedstrijdpunten verzamelen.

Squashladder

Spelers die nog geen SBN lid zijn krijgen een gratis SBN ‘ladder-lidmaatschap’ aangeboden met een eigen plek op de SBN ranking.
De squashladder van SportconneXions is actief bij zo’n 65 clubs in Nederland en werkt als volgt:

leaf icon

Je meldt je aan voor een van de clubladders met je smartphone of via het internet.

leaf icon

Elke 2 weken ontvang je een email met nieuwe wedstrijdgegevens.

leaf icon

Je spreekt onderling af wanneer je speelt (best of 5).

leaf icon
Bij winst op een hoger geplaatste speler wissel je van plek.

Squashbond Nederland

#branche organisatie

Squash Bond Nederland

krachtwereld.nl is aangesloten bij de branche organisatie Squashbond Nederland (hierna: SBN). SBN organiseert en promoot landelijke competities, evenementen en opleidingen.

Via krachtwereld.nl bestaat er de extra mogelijkheid om competitie bij de SBN te spelen. De competitie loopt van september t/m mei. Naast deze competitie is het ook mogelijk om extra toernooien te spelen, voor meer informatie rondom de competitie bij de SBN klik op de onderstaande link:

https://www.squash.nl/page/23493/Lidmaatschap-individueel

Voor meer informatie rondom toernooien en/of overige evenementen klik op de onderstaande link:

https://sbn.toernooi.nl/find?StartDate=2022-10-03&EndDate=2023-10-17&DateFilterType=0&page=1

Let op! Het is strikt verboden om met zwarte schoenzolen en/of zwarte afgevende schoenzolen onze squashbanen te betreden. Dit soort dergelijke zolen kunnen rubber achterlaten op de ongelakte vloeren. Dit kan zorgen voor een gevaarlijke gladde ondergrond en baanslijtage. Bij geen gehoor aan deze eis kan er een directe boete opgelegd worden van €150,-.